Reviews

Samsung Galaxy Xcover 4s un smartphone de tip rugged made by Samsung

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Constructie solida, certificare IP68 si certificare militara MIL-STD 810G, capacitate water resistant si un pret accesisbil. Acestea sunt cateva dintre atuurile noului model Samsung Galaxy Xcover 4s, un smartphone de tip rugged lansat de compania Samsung Electronics.

Specificatii si pareri Samsung Galaxy Xcover 4s

Compania Samsung a anuntat oficial modelul Samsung Galaxy Xcover 4s, un smartphone de tip rugged care devine succesorul oficial al modelului Samsung Galaxy Xcover 4. Ultima data cand Samsung Electronics a lansat un model al acestei gamei se intampla in urma cu doi ani.

300 de euro este pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru a achizitiona acest device din categoria telefoane rezistente marca Samsung. Un pret destul de maricel, dar decent raportat la piata rugged. Pentru inceput, telefonul va putea fi achizitionat in Italia, dar va ajunge si in restul Europei.

Samsung Galaxy Xcover 4s (2)

Handsetul propus de Samsung Electronics se bucura atat de certificarea IP68, cat si de ceritificarea militara MIL-STD 810G. Astfel, Samsung Galaxy Xcover 4s devine un device de tip water resistant, bazat pe o constructie solida si cu capacitatea de rezistenta la praf si apa. Pana la 1.5 metri poate fi scufundat in apa acest model de telefon, care totodata, este complet rezistent la contactul cu praful. De asemenea, impactul cu suprafetele dure nu poate fi o problema pentru Samsung Galaxy Xcover 4s, datorita specificatiilor sale care se incadreaza in certificarea militara MIL-STD 810G.

Samsung Galaxy Xcover 4s are un ecran de 5.0-inch in diagonala, cu tehnologie HD LCD si o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Densitatea pixelilor ajunge la 294 pixeli per inch, iar aspectul ecranului este unul invechit: 16:9.

Smartphone-ul este propulsat spre performanta de un procesor Exynos 7885 de la Samsung, procesor cu viteza maxima de 1.6 Ghz. Acest procesor are 8 nuclee la bord si este cuplat cu o memorie RAM de 3GB. Capacitatea nativa de stocare a datelor este de 32 GB, dar Samsung a introdus in configuratia device-ului un slot dedicat pentru carduri de memorie microSD.

In ceea ce priveste departamentul foto, Samsung Galaxy Xcover 4s are o camera principala de 13 megapixeli cu o apertura excelenta: f/1.7, la care se adauga LED Flash-ul. Camera frontala a telefonului, utila pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling are o rezolutie de 5 megapixeli si o apertura f/2.2.

Telefonul Samsung Galaxy Xcover 4s ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie si se bazeaza pe o baterie de 2.800 de miliamperi. Include un port USB de tip C, dar si optiunile Wi-Fi, Bluetooth, NFC si mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti.

Optiunea XCover (foto sus) este vizibila in partea din stanga a device-ului, iar ea poate fi accesata pentru accesarea oricarei functii a telefonului. Conform Samsung, noul model XCover 4S are o greutate de 172 de grame.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy Xcover 4s
Price
Euro 300