Stiri

Samsung Galaxy Xcover 4, smartphone rugged cu Android 7.0 Nougat

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Xcover 4 va fi fara indoiala un smartphone foarte interesant pentru toti utilizatorii pasionati de gadget-uri foarte rezistente. Device-ul incepe sa prinda contur ca infatisare si specificatii, iar ultimele informatii dinspre uriasul concern sud-coreean remarca numarul tot mai mare de clienti interesati de achizitionarea unui astfel de terminal. Popularitatea telefoanelor de tip „rugged” nu este inca una impresionanta, dar asa cum noteaza China Today, „este fara indoiala intr-o crestere continua de la an la an”.

Samsung Galaxy Xcover 4 un device cu 2GB RAM si Android Nougat

La inceputul anului se cunosteau prea putine informatii despre acest terminal. La ora redactarii acestui scurt articol insa, Samsung Galaxy Xcover 4 incepe sa capete contur. Conform celor de la Geekbench, smartphone-ul va rula cea mai recenta versiune a sistemului de operare de la Google, Android 7.0 Nougat, care va fi preinstalat. Sistemul de operare Android va fi personalizat cu launcher-ul Samsung TouchWiz.

Samsung Galaxy Xcover 4 (3)

Panelul va avea o rezolutie HD, iar in spatele sau vor conlucra procesorul de tip Exynos 750 cu 2GB memorie RAM si placa video GPU Mali T720. Momentan, nu exista o confirmare a manierei in care display-ul smartphone-ului va fi protejat. Diagonala ecranului va fi conform celor de la gsmarena de 4.8 inch cu o densitate a pixelilor de 306 ppi. Procesorul de care aminteam mai sus, va fi cel mai probabil un Quad-Core tactat la 1.4 Ghz pe Cortex – A53. Putine informatii despre sistemul de camere al telefonului, insa aproape sigur acesta va fi format dintr-o camera principala cu senzor de imagini de 13 megapixeli plus autofocus si LED Flash, dar si dintr-o camera pentru selfie-uri cu senzor de imagine de 5 megapixeli.

Spatiul de stocare al acestui smartphone foarte rezistent va fi de 16 GB, expandabil evident prin card microSD pana la 256 Gb. Tot GSMArena sustine ca noul model din aceasta categorie rugged a celor de la Samsung nu va face pasul spre standardul de protectie IP68. Modelul precedent, Samsung Galaxy Xcover 3 era incadrat in standardul IP 67 in ceea ce priveste durabilitatea si rezistenta in fata apei si prafului, iar terminalul ce va fi lansat in acest an va ramane si el in aceeasi clasa de protectie cu cateva imbunatatiri semnificative.

Samsung-Galaxy-Xcover-4

Deocamdata, nu exista o data oficiala de lansare a smartphone-ului Samsung Galaxy Xcover 4 si nici mai multe informatii care sa ne edifice complet asupra capacitatii sale de a rezista si din alte puncte de vedere posibilelor socuri de orice tip. Se pare ca terminalul este certificat MIL-STD-810G adica va beneficia de rezistenta sporita impotriva umiditatii, ploii, vibratiilor puternice, radiatiilor solare, transportului sau socurilor termale.

Vom reveni insa cu amanunte despre editia din acest an a Samsung Galaxy Xcover. China Today anunta luni 20 februarie ca item-ul ar putea sa apara dupa lansarea oficiala a Samsung Galaxy S8, flaghispul companiei sud-coreene care va „vedea lumina zilei” in luna aprilie. Vom urmari acest subiect si vom reveni cu un review complet al Samsung Galaxy Xcover 4.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes