Stiri

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus lansate mai devreme decat ne asteptam?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Foarte putina lume se astepta ca zvonurile privind o lansare prematura a telefoanelor high-end de la Samsung Electronics sa devina atat de insistente. Din ce in ce mai multe surse converg catre ideea de terminalele Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus, vor fi lansate in primul trimestru al anului viitor, adica mult mai devreme decat suntem obisnuiti cu lansarile high-end din partea Samsung.

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus

Motivul? Foarte probabil, Samsung Electronics va incerca sa contracareze inca din debutul anului puternicul smartphone de top al Apple, iPhone X. Dar…poti face asta fara a aduce cu adevarat pe piata un smartphone mult mai bun decat este acum Samsung Galaxy S8? Ramane de vazut.

Modelele Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus au fost anuntate in martie, pe finalul trimestrului 1, intrand in magazine tarziu, in al doilea trimestru. Ei bine, presa sud-coreeana anunta ca viitoarele Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus ar urma sa ajunga in magazine cam in jurul datei la care actualele varfuri de gama au fost lansate in acest an. Prin urmare, pe finalul lunii martie am putea avea deja oficial la dispozitie noile nave amiral de la Samsung, care, teoretic, ar putea fi lansate inclusiv la Mobile World Congress 2018 de la Barcelona.

Aceasta expozitie va avea loc intre 26 februarie si 1 martie, ceea ce ar presupune o lansare prematura a acestor nave amirale ale gigantului din Coreea de Sud in 2018.

Ce specificatii vor aduce Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus ?

Aproape sigur, viitoarele varfuri de gama de la Samsung vor pastra aceleasi display-uri Infinity pe care le vedem in prezent pe modelele Galaxy S8 si S8 Plus.

Noile nave amiral din 2018 vor fi echipate cu procesoare Snapdragon 845 de la Qualcomm, adica chipset-urile considerate de top pentru anul care urmeaza. Evident insa, proaspat lansatul Exynos 9810 de la Samsung, un chipset proprietar, va fi aproape sigur disponibil pentru aceste versiuni high-end in anumite zone geografice.

Exista sanse destul de mici sa vedem pe Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus sisteme de recunoastere faciala asa cum Apple a introdus pe noul sau iPhone X, dar vom avea in schimb un chip pentru diverse aplicatii de inteligenta artificiala, chip la care Samsung lucreaza intens sustine publicatia Korea Herald.

Evident, va invitam sa tratati toate aceste informatii cu rezervele de rigoare, tinand cont ca insider-ul care le-a facut publice pentru Bussiness Korea nu este neaparat o sursa autorizata. Ramane de vazut daca aceste informatii se vor confirma sau nu.

Tind sa cred insa ca gigantul asiatic mizeaza destul de mult pe modelul Note 8 din acest an, drept posibil rival / concurent pentru iPhone X, asa ca nu cred ca se va grabi in lansarea unor dispozitive importante precum Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus, pana cand acestea nu vor fi complet „pregatite”.

Update: Nu uita ca am adus pentru tine primele huse Samsung Galaxy S9 si primele huse Samsung Galaxy S9 Plus din Romania. Verifica oferta noastra inca din aceasta perioada si profita de reducerile pe care le oferim!

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes