Stiri

Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera foto

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera foto » Proaspat lansat pe piata, Samsung Galaxy si Galaxy S9 Plus impresioneaza deja puternic.

Recent, DisplayMate a anuntat ca display-ul modelului Samsung Galaxy S9 este cel mai bun de pe piata dupa ultimele evaluari, iar astazi, cei de la DxOMark anunta ca modulul foto de pe modelul Galaxy S9 Plus este cel mai valoros de pe piata.

Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera foto (via: DxOMark)

Cu 99 de puncte in DxOMark, Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera foto de pe piata, devansand conform acestei surse, camera Google Pixel 2, care obtinuse un punctaj de 98 de puncte.

Conform DXOMark, camera Samsung Galaxy S9 Plus nu are aproape nicio slabiciune vizibila si performeaza excelent la toate categoriile foto si video la care a fost testata.

 cea-mai-buna-camera-smartphone-Galaxy-S9-Plus

La capitolul video, cu 91 de puncte, Galaxy S9 Plus nu este lider, dar se numara printre cele mai bune telefoane din lume in acest moment. Practic, aceste rezultate vor cantari foarte mult in viziunea entuziastilor foto.

Camera principala a lui Galaxy S9 Plus produce rezultate excelente in lumina favorabila, dar si in conditii de soare, sau de expunere la o lumina intensa.

Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X(1)

Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X (2)(1)

Cei de la DxOMark iau in calcul si efectul Bokeh in analiza performantei camerelor, dar si capacitatea de zoom, adica doua detalii foarte importante (cruciale chiar) pentru orice flagship din zilele noastra.

Specificatii cheie ale sectorului foto Galaxy S9 Plus

  • 12Mp camera principala cu senzor 1/2.55″ sensor si apertura f/1.5 / f/2.4 variabila
  • 12Mp camera frontala cu senzor 1/3.6″ , 2x tele si apertura f/2.4 plus OIS pe ambele lentile
  • Dual-pixel PDAF pe camera principala
  • LED flash
  • 4K video cu 60fps
  • 720p super-slow-motion video cu 960 fps

La capitolul detalii, Samsung Galaxy S9 Plus depaseste atat iPhone X cat si Google Pixel 2. Iata ce spun cei de la DxOMark despre rezultatele obtinute de modelul de top al companiei Samsung, proaspat lansat la Mobile World Congress:

„Samsung Galaxy S9 Plus este un smartphone fara slabiciuni in departamentul sau foto. Atat in sectorul foto, cat si in sectorul video, telefonul isi demonstreaza calitatea si ofera fotografii si inregistrari video de exceptie, indiferent de momentul zilei sau de intensitatea luminii. Prin urmare, Samsung Galaxy S9 Plus obtine cel mai bun scor de pana la ora aceasta, in testele DxOMark. La toate acestea adaugati si faptul ca telefonul are unul dintre cele mai bune efecte bokeh de pe piata si un nivel de zoom excelent. Pentru orice entuziast al fotografiilor cu smartphone, acest telefon este un must-have. Ramane de vazut daca intr-un final, competitia va reusi sa se ridice la acelasi nivel”

Samsung Galaxy S9 Plus poza lumina zilei(1)

Samsung Galaxy S9 Plus poza lumina zilei

Daca esti interesat sau ai pre-comandat deja acest model de telefon, nu uita sa arunci o privire si peste oferta noastra de huse Samsung Galaxy S9 Plus si sa profiti eventual de reducerile noastre din perioada lansarii oficiale a gamei premium de la Samsung.

sursa info si foto: dxomark.com

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes