Stiri

Samsung Galaxy S9 nu va avea camera foto duala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Viitorul flagship, Samsung Galaxy S9, incepe sa aduna tot mai multe informatii privitoare la lansarea sa. Momentan, stim aproape sigur, ca device-ul va avea la bord un procesor Exynos 9810, chipset prezentat oficial de catre producatorul sud-coreean in debutul lunii noiembrie. Evident, terminalul va avea in anumite zone geografice procesorul Qualcomm Snapdragon 845, care a fost deja lansat oficial pe piata de catre cel mai mare producator de chispet-uri din lume.

Fara camera foto duala pe spate pe viitorul Samsung Galaxy S9

Recent, s-a vehiculat ca Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus ar urma sa fie lansate mai devreme decat se credea initial. Alte informatii legate de nava amiral a sud-coreenilor speculau faptul ca varful de gama din 2018 al Samsung nu va avea camera foto duala.

Samsung Galaxy S9 (2)

Ei bine, aceasta informatie din urma, pare sa se apropie vertiginos de realitate, confirmand zvonurile ca varful de gama din 2018 ale Samsung va fi privat de aceasta optiune.

In noile imagini „scapate” in presa, putem observa ca modelul Samsung Galaxy S9 va avea o singura camera foto pe spate! Nu acelasi lucru il putem spune si despre Samsung Galaxy S9 Plus, care se pare ca va fi singurul dintre varfurile de gama ale companiei sud-coreene care va fi echipat cu setup dual pe spate.

Pozele care au ca sursa @OnLeaks, ne confirma si faptul ca senzorul de amprente va fi pozitionat pe spate in cazul Samsung Galaxy S9. Locatia? Sub camera principala. Pe de alta parte, aflam si unde se afla si blitz-ul, dar si senzorul de puls , iar pozitionarea lor nu poate fi considerata o surpriza: lateralul viitorul flagship.

Samsung Galaxy S9 (1)

Marginea de jos de pe partea frontala a device-ului nu a fost eliminate in ciuda unor informatii care sustineau ca Samsung o va micsora.

Aproape sigur, viitoarele varfuri de gama de la Samsung vor pastra aceleasi display-uri Infinity pe care le vedem in prezent pe modelele Galaxy S8 si S8 Plus. Exista sanse destul de mici sa vedem pe Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus sisteme de recunoastere faciala asa cum Apple a introdus pe noul sau iPhone X, dar vom avea in schimb un chip pentru diverse aplicatii de inteligenta artificiala, chip la care Samsung lucreaza intens sustine publicatia Korea Herald. Samsung Galaxy S9 alaturi de Galaxy S9 Plus ar putea fi lansate la Mobile World Congress 2018 de la Barcelona.

Update: Nu uita ca am adus pentru tine primele huse Samsung Galaxy S9 si primele huse Samsung Galaxy S9 Plus din Romania. Verifica oferta noastra inca din aceasta perioada si profita de reducerile pe care le oferim!

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes