Stiri

Samsung Galaxy S8 specificatii tehnice si informatii de ultima ora

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8 specificatii tehnice»imagini»informatii de ultima ora»caracteristici»Samsung S8 concept»In martie 2016, Samsung Electronics lansa Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, doua device-uri care au fost intampinate cu foarte multa simpatie de intreaga lume. Design-ul, specificatiile puternice si sistemul de camere impresionant au atras numeroase laude insa anul trecut nu s-a incheiat tocmai bine pentru gigantul sud-coreean.

Problemele uriase ivite pe final de 2016 in privinta flagship-ului companiei precum si zbuciumul intern cauzat de problemele juridice uimitoare ale mostenitorului companiei au alimentat zvonurile ca Samsung Electronics traverseaza cea mai dificila situatie din istoria sa recenta. Si totusi, compania sud-coreeana revine in 2017 parca mai puternica decat a fost vreodata. Potentialul imens pe care il are la dispozitie, capitalul impresionant din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere al receptivitatii in randul fanilor, pastreaza Samsung pe locurile fruntase la nivel mondial atunci cand vine vorba de piata smartphone si nu numai.

Noul an se anunta mai mult decat interesant pentru Samsung, iar unul dintre cele mai asteptate momente se leaga de lansarea Samsung Galaxy S8, terminalul asteptat de toata lumea cu sufletul la gura si despre care am discutat si noi pe blogul Catmobile.

Samsung Galaxy S8 specificatii tehnice de cel mai inalt nivel

Putina lume se asteapta la altceva decat la super performanta atunci cand se gandeste la Samsung Galaxy S8 specificatii tehnice. Ei bine, 2017 nu este cu nimic diferit, pentru ca Samsung, desi pastreaza bine ascuns secretul legat de viitorul sau varf de gama, promite un smartphone cu adevarat de top.

Pe zi ce trece, zvonurile de senzatie care inconjoara lansarea terminalului de top al companiei incep sa se clarifice si sa devina realitate. Vom avea cu siguranta parte de un dispozitiv spectaculos, cu un ecran dual-edge curbat ce se va intinde pe toata partea frontala a telefonului (conform Phonearena, pe 90% din suprafaţa terminalului). Asa cum anuntam si in urma cu o saptamana, coreenii au decis eliminarea butonului fizic „Home” de pe Samsung Galaxy S8, dar au decis sa pastreze mufa de casti de 3.5 milimetri.

In confirmarea celor afirmate saptamana trecuta, noile informatii din presa asiatica anunta ca Samsung Galaxy S8 va putea fi achizitionat in doua versiuni:

  • – Samsung Galaxy S8 versiune standard cu ecran de 5.7 inch (anumite surse sustin ca display-ul va fi de 5.8 inch sustinuta de un procesor Exynos 8895 Qualcomm Snapdragon 835)
  • – Samsung Galaxy S8 Plus (versiune care va beneficia de un ecran de 6.1 sau 6.2 inch cu display de tip Super AMOLED, curbat pe ambele parti in mod evident, si sticla de protectie Corning Gorilla Glass versiune sustinuta de un procesor Exynos 8895 Qualcomm Snapdragon 835)

Asadar putem spune ca Samsung Galaxy S8 specificatii este fara indoiala un capitol spectaculos si deschis numeroaselor comentarii de specialitate sau nu.  Tot la capitolul confirmari putem nota ca majoritatea specialistilor mizeaza fara urma de indoiala pe prezenta unor dispozitive Samsung care vor rula pe Android 7.1.1 Nougat, insa in functie de versiunea si modelul oferit pietei, telefoanele vor avea o memorie RAM de 4GB sau, dupa caz, de 6GB RAM.

Samsung S8 specificatii tehnice si informatii de ultima ora

Samsung S8 specificatii tehnice si informatii de ultima ora

In ceea ce priveste spatiul de stocare acesta va fi unul de 64GB, un spatiu care evident se va putea extinde pana la 256GB prin microSD. Facilitatile standard printre care Samsung Play, Samsung KNOX sau Samsung Pass nu vor lipsi nici la noul flagship, si fara indoiala, vom descoperi cu placere prezenta senzorilor de amprenta respectiv iris. Nu am uitat de sistemul de camere al Samsung Galaxy S8, unul dintre capitolele pe care fanii le asteapta cu sufletul la gura. Majoritatea stirilor din presa internationala converg catre aceeasi idee: Samsung Galaxy S8 va fi echipat cu o camera principala de 12 megapixeli (deschidere f/1.7 plus Auto HDR si autofosul dual-pixel printre altele) si cu o alta camera frontala de 8 megapixeli (aceeasi deschidere f/1.7 si posibilitatea de a inregistra la rezolutii Ultra HD).

Samsung Galaxy S8 lansare cu fast, dar nu la Mobile World Congress 2017

Trecand peste capitolul Samsung Galaxy S8 specificatii, sa completam insa peisajul infIntre zvonurile care nu s-au confirmat si au putine sanse sa se confirme se afla si acesta. Conform ultimelor informatii, flagshipul Samsung Galaxy S8 nu va fi lansat la Mobile World Congress 2017, asa cum se vehiculase in trecut. Surse foarte credibile precum phonearena sau Ricciolo au anuntat drept data de lansare acest eveniment de la Barcelona, dar sansele ca acest lucru sa se produca sunt infime. Cu siguranta la Mobile World Congress 2017 vom avea parte de o prezentare de proportii Samsung, dar ea va fi legata de tableta Samsung Tab 3. Alte informatii sustin ca la acelasi eveniment, dar intr-o gala restransa, Samsung Electronics ar putea oferi primele detalii despre smartphone-ul pliabil pe care il pregateste pentru acest an.

Samsung Galaxy S8 specificatii tehnice si imagini

Samsung Galaxy S8 specificatii tehnice si imagini (sursa foto: weibo.com)

Lansarea Samsung Galaxy S8 ar putea avea loc totusi pe 29 martie sau putin mai tarziu in aprilie, daca este sa dam crezare celor de la Engadget. Fastuosul eveniment s-ar putea produce in Statele Unite ale Americii la New York, preferat de oficialii Samsung capitalei Cataluniei, Barcelona.

In ceea ce priveste pretul la care trebuie sa ne asteptam atunci cand ne vom gandi la noul flagship al Samsung, atunci e bine sa fim pregatiti. Pentru ca Samsung Galaxy S8 va costa conform Ricciolo 850 de lire, in timp ce VentureBeat sustine ca Samsung Galaxy S8 de mici dimensiuni va costa 800-900 de dolari, iar cel cu dimensiuni mai mari 1000 sau peste 1100 de dolari. In Romania, daca estimarile internationale se confirma, ne-am putea bucura de Samsung Galaxy S8 undeva in luna aprilie. Sa nu ne bucuram totusi prea mult, pretul de vanzare ar putea sari de 4000 de lei.

Summary
Article Name
Samsung Galaxy S8 specificatii tehnice si informatii de ultima ora
Description
Samsung Galaxy S8 specificatii tehnice si informatii de ultima ora, culese de site-ul nostru din presa internationala de specialitate. Detalii despre pret, data de lansare Samsung Galaxy S8 si despre caracteristicile confirmate ale telefonului
Author
Publisher Name
CATMOBILE