Stiri

Gigantul din Coreea de Sud, reactie oficiala: „Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition nu exista!”

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Galaxy S8 Microsoft EditionLa putin timp de la lansarea Samsung Galaxy S8 s-a zvonit intens ca producatorul sud-coreean va lansa pe piata o versiune aparte a terminalului, Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition. Ieri, gigantul sud-coreean a negat oficial existenta unei astfel de editii, la scurt timp dupa ce pe piata au aparut informatii diverse si chiar analize si review-uri ale acestui device.

„Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition nu exista!”

Dupa ce a adus pe piata navele amiral, Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus, cei de la Samsung au acceptat ideea ca Microsoft preia si vinde aceste terminale in magazinele proprii. Duo-ul Samsung disponibil in Microsoft Stores venea incarcat de aplicatii precum Microsoft Office, OneDrive, Cortana sau Outelook, iar cei de la Mirosoft au asigurat fiecare utilizator care cumpara device-urile din magazinele lor de un fel de training autorizat legat de felul in care functioneaza aplicatiile Microsoft de pe Galaxy S8 si S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition (2)

Fie ca au avut legatura cu aceasta campanie, fie ca nu, cei de la Samsung au iesit in cele din urma cu un comunicat care neaga existenta unei versiuni Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition, asa cum fusese ea intiparita deja in mentalul colectiv prin campaniile de PR online si procedeele prin care Microsoft a tratat vanzarea acestor device-uri. Se pare ca in cele din urma, Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition a fost doar o strategie bine gandita a celor de la Microsoft de a vine aceste handset-uri de top. Iata ce spune Samsung Electronics:

„Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 sunt device-uri disponibile in magazinele Microsoft atat online cat si retail, cu o experienta Microsoft unica. Compania se asigura ca toti clientii sai in special micii producatori si antreprenori, dar si altii vor beneficiaza de cea mai buna experienta posibila oferita de produsele noastre si produsele Microsoft. Asta nu inseamna insa ca exista Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition. Va anuntam ca nu se poate vorbi despre brandul „Microsoft Edition” pe niciunul dintre produsele noastre”

Acest comunicat de presa vine la scurt timp dupa ce Gigantul din Redmond a inceput sa vanda Galaxy S8, Galaxy S8 Plus si Galaxy Note 8 in magazinele sale online. Modelul Samsung Galaxy S8 este de altfel primul smartphone cu Android disponibil in Microsoft Store.

Cei de la Microsoft au oprit vanzarile de produse Lumia, iar in scurt timp, in magazinile lor, se va putea achizitiona si noul Razer Phone, care urmare a unui parteneriat de ultima ora. Dar, nici urma de Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition.

Summary
Gigantul din Coreea de Sud, reactie oficiala: "Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition nu exista!"
Article Name
Gigantul din Coreea de Sud, reactie oficiala: "Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition nu exista!"
Description
Cel mai puternic producator de telefoane din lume, Samsung Electronics, neaga existenta produsului Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition