Stiri

Samsung Galaxy S8 imagini noi, care confirma asteptarile de pana acum

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8 imagini noi care confirma asteptarile » Foarte putin timp ne desparte pana la lansarea oficiala a varfului de gama al concernului sud-coreean. Samsung Galaxy S8 este un device extrem de asteptat, iar stirile legate de acest terminal high-end curg de dimineata pana seara peste tot pe internet. In urma cu foarte scurt timp din diverse surse de informare din Asia si nu numai, au aparut foarte multe informatii referitoare la flagshipul Samsung precum si titluri atragatoare precum „Samsung Galaxy S8 imagini noi” sau „Imagini reale de ultima ora cu Samsung Galaxy S8”.

Samsung Galaxy S8 imagini edificatorii pentru display-ul terminalului

Intr-adevar, cu ceva mai mult de o luna pana la lansarea sa oficiala avem iata noi detalii despre terminalul de varf al celor de la Samsung si putem proba informatiile obtinute pana in acest moment cu noile cadre care dezvaluie unul dintre cele mai asteptate item-uri din ultimii ani. Samsung Galaxy S8 imagini de o foarte buna calitate si foarte precise care ne confirma ca terminalul va beneficia de un display edge-to-edge cu margini curbate ce vor acoperi aproape in integralitate panelul frontal al dispozitivului. Fiind atat de generos si de impunator, imaginile care confirma acest tip de display pentru Samsung Galaxy S8 confirma totodata si faptul ca sud-coreeni au renuntat la aplicarea logo-ului companiei pe partea din fata a smartphone-ului, din cauza lipsei de spatiu.

Samsung Galaxy S8 imagini noi

Samsung Galaxy S8 imagini noi din fata

Exista si astfel de imagini Samsung Galaxy S8 (verifica specificatiile sale tehnice), precum cele de mai jos, aparute tot astazi in media online si care ofera o imagine de ansamblu destul de clara asupra sectiunii Apps Edge, adica acea sectiune din care utilizatorul poate edita ordinea imaginilor afisate sau adaugat diverse scurtaturi.

Samsung Galaxy S8 imagini

 

Dincolo de acest detaliu si de evidenta disparitie a logo-ului Samsung, de care vorbeam si mai sus, o alta confirmare este eliminarea butonului fizic, un subiect despre care s-a discutat intens in ultima perioada si care subliniaza astfel veridicitatea zvonurilor din presa chineza. Totodata, se poate observa ansamblul de senzor instalati deasupra ecranului precum si camera frontala pentru pasionatii de selfie-uri.

Samsung Galaxy S8 imagini din fata

Samsung ar putea anunta oficial la MWC 2017 data aparitiei terminalului

Momentan, informatiile in acest sens sunt multiple, dar la fel si pistele mai mult sau mai putin credibile. Opinia generala pare sa confirme ideea ca Samsung Electronics ar putea anunta pe 26 februarie o data oficiala de lansare a varfului sau de gama, iar acea data ar putea fi 29 martie 2017 sau dupa alte informatii (ceva mai credibile) 18-21 aprilie 2017. La nivel de specificatii, Samsung Galaxy S8 va beneficia de un procesor de tip Snapdragon 835 (procesorul de top al anului 2017) in anumite regiuni din Europa, dar si de modelul de succes Exynos 9810 pe mai multe piese din Asia si America Centrala si de Nord. Versiunile vehiculate in acest moment ca vor aparea in finalul lunii martie sunt:

– Samsung Galaxy S8 versiune standard cu ecran de 5.7 inch (anumite surse sustin ca display-ul va fi de 5.8 inch sustinuta de un procesor Exynos 8895 Qualcomm Snapdragon 835)
Samsung Galaxy S8 Plus (versiune care va beneficia de un ecran de 6.1 sau 6.2 inch cu display de tip Super AMOLED, curbat pe ambele parti in mod evident, si sticla de protectie Corning Gorilla Glass versiune sustinuta de un procesor Exynos 8895 Qualcomm Snapdragon 835)

Samsung Galaxy S8 imagini care confirma disparitia Home ButtonFara indoiala, varful de gama al companiei sud-coreene va miza pe Android 7.1.1 Nougat ca sistem de operare, iar terminalele in functia de versiunea lor vor asigura o memorie de 4, respectiv 6 GB RAM.

Noul terminal de top al companiei va propune pentru prima data functia Continuum, prin care smartphone-ul va putea tine oricand este nevoie locul unui desktop performant. In ceea ce priveste pretul la care trebuie sa ne asteptam atunci cand ne vom gandi la noul flagship al Samsung, atunci e bine sa fim pregatiti.

Pentru ca Samsung Galaxy S8 va costa conform Ricciolo 850 de lire, in timp ce VentureBeat sustine ca Samsung Galaxy S8 de mici dimensiuni va costa 800-900 de dolari, iar cel cu dimensiuni mai mari 1000 sau peste 1100 de dolari.

In Romania, daca estimarile internationale se confirma, ne-am putea bucura de Samsung Galaxy S8 undeva in luna aprilie. Sa nu ne bucuram totusi prea mult, pretul de vanzare ar putea sari de 4000 de lei. Pentru informatii complete despre lansarea oficiala a flagshipului pe 2017 al Samsung Electronics, consultati sectiunea noastra dedicata Samsung Galaxy S8.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes