Stiri

Samsung Galaxy S8 este cel mai bine vandut telefon cu Android

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8Un studiu de piata al celor de la Strategy Analytics arata ca Samsung Galaxy S8 este cel mai bine vandut telefon cu Android in al doilea trimestru al anului. Terminalul „vedeta” al companiei Samsung este devansat in vanzari de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, telefoanele de varf din 2016 al marelui rival, Apple. Samsung Galaxy S8, cel mai bun telefon al momentului conform Consumer Reports, pare unul dintre cele mai bine vandute terminale ale companiei sud coreene din 2010 incoace.

Samsung Galaxy S8, flagshipul cu Android la cea mai mare cautare

Varful de gama al companiei Samsung a atins un numar record de vanzari pana la finalul celui de-al doilea trimestru al anului curent. Samsung, liderul absolut pe piata mondiala a smartphone-urilor, a reusit sa-si impuna astfel, categoric, cel mai important telefon lansat in acest an.

Conform celor de la Strategy Analytics, peste  360.4 milioane de unitati s-au vandut la nivel global in al doilea trimestru al anului. Compania de cercetare sustine ca doar Apple a expediat mai multe unitati de iPhone 7 in acelasi trimestru, cu mentiunea ca gigantul nord american vinde practic varful de gama al anului trecut in acest moment. De asemenea, Strategy Analytics arata ca iPhone 7 Plus a fost vandut in 15,1 milioane de unitati, ramanand alaturi de partenerul sau de gama cel mai bine vandut smartphone din lume overall pe perioada 2016-2017.

10,2 milioane de unitati a vandut Samsung din modelul S8 in al doilea trimestru, ceea ce inseamna ca versiunea high end a companiei este cel mai bine vandut smartphone cu Android in al doilea trimestru din 2017, ocupand locul trei la nivel global.

In prezent, iPhone 7 are o cota de piata de 4.7%, in timp ce iPhone 7 Plus beneficiaza de o cota de piata de 4.2%. In ceea ce priveste telefoanele de top de la Samsung din 2017, Samsung Galaxy S8 si S8 Plus au o cota de piata de 2.8% respectiv 2.5%. Conform aceluiasi studiu de piata, al cincilea telefon din lume ca vanzari este Xiaomi Redmi 4A, device care are o cota de piata de 1.5% si s-a vandut deja in peste 5.5 milioane de unitati. De remarcat faptul ca Xiaomi Redmi 4A este cel mai ieftin dintre primele cinci telefoane ca vanzari in acest moment.

Cei doi giganti, Apple si Samsung sunt de asteptat sa vanda cantitati foarte mari din viitoarele varfuri de gama. Apple va lansa in septembrie iPhone 8, in timp ce in perioada urmatoare, Samsung va lansa noul Samsung Galaxy Note 8. Vanzarile Samsung Galaxy S8 si S8 Plus sunt de asemenea intr-un ritm de crestere ametitor, astfel ca in curand compania sud-coreeana va reusi sa-si atinga obiectivele cu aceste doua varfuri de gama.

Summary
Samsung Galaxy S8 este cel mai bine vandut telefon cu Android
Article Name
Samsung Galaxy S8 este cel mai bine vandut telefon cu Android
Description
Samsung Galaxy S8 este devansat doar de iPhone 7 si iPhone 7 Plus in ceea ce priveste vanzarile pe trimestrul doi