Reviews, Stiri

Samsung Galaxy S8 Active: pareri, specificatii tehnice si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Versiunea „rezistenta” a seriei de telefoane de top de la Samsung din acest an, Samsung Galaxy S8 Active a fost lansata oficial in Statele Unite de catre AT&T. Terminalul impresioneaza prin specificatiile sale puternice si prin nota de rezistenta pe care o asigura utilizatorilor, chiar daca nu are acelasi stralucitor design.

Samsung Galaxy S8 Active specificatii tehnice

Noul Samsung Galaxy S8 Active are la interior o platforma de la Qualcomm, bazandu-se pe un chipset Snapdragon 835, la fel ca si terminalele de top al companiei din acest an. Chipset-ul octa core incorporeaza patru nuclee de 2.35 Ghz si alte patru nuclee tactate la frecventa de 1.9 Ghz. Platforma a fost cuplata de grupul sud-coreean cu 4GB memorie RAM si cu alti 64 GB dedicati memoriei native de stocare a datelor.

Samsung Galaxy S8 Active

Samsung Galaxy S8 Active vine cu ecran super AMOLED capacitiv touchscreen in 16 milioane de culori. Acesta are o diagonala de 5.8 inch, este protejat de Corning Gorilla Glass 5 si asigura un raport ecran-corp impresionant de 81.5 %. Rezolutia sa este 2560 x 1440 pixeli, iar densitatea pixelilor atinge 506 ppi.

Noul device lansat in SUA ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat customizat cu interfata TouchWiz UI si beneficiaza evident de protectie IP 68. Datorita acestei proprietati, Samsung Galaxy S8 Active poate fi scufundat pana la 1.5-2 metri in apa timp de 30 de minute fara a avea de suferit. De asemenea, certificarea IP68 garanteaza si protectie impotriva prafului sau a ploii torentiale. Device-ul este imbracat intr-o carcasa de tip rugged, pregatita special pentru a rezista socurilor mecanice puternice, dar si radiatilor solare, umiditatii, ploii sau diverselor cazaturi intamplatoare.

Samsung Galaxy S8 Active (2)

Acumulatorul sau are o capacitate de 4000 mAh ceea ce-i va garanta in mod cert o autonomie destul de buna. Senzorul de amprenta il gasim putin mai departe plasat fata de modelele de top ale companiei din acest an, in timp ce dotarile foto sunt foarte bune: 12 megapixeli camera principala cu autofocus si apertura f/1.7, respectiv 8 megapixeli camera frontala, cu autofocus si apertura f/1.7.

Cele mai importante argumente ale Samsung Galaxy S8 Active

Design-ul foarte durabil: telefonul este construit din materiale „militare” care-i confera o durabilitate maxima. Device-ul este rezistent la apa si praf, are o rama metalica si o bara de protectie care-l va proteja de eventualele cazaturi, socuri sau diverse contacte. Capacul din spate are o textura robusta si dura, asigurandu-i nu doar protectie ci si o manevrare mult mai facila.

Bixby: modalitatea inteligenta de a va folosi de Samsung Galaxy S8 Active. Un asistent virtual menit sa va ajute sa obtineti totul de la acest telefon atragator

Securitate puternica: Galaxy S8 Active beneficiaza de Samsung Knox, o platforma mobila de securitate mobila conceputa pentru a proteja integritatea dispozitivului. Acestei platforme i se adauga diverse elemente cu caracteristici biometrice cum ar fi scannerul de amprente si iris-ul.

Samsung Galaxy S8 Active

Baterie generoasa: Device-ul are la dispozitie o baterie de 4000 mAh care ajuta utilizatorul sa beneficieze de o experienta sigura si convenabila. Autonomia sa este una excelenta conform producatorului

Super AMOLED, Super ECRAN: Samsung Galaxy S8 Active beneficiaza de un Quad HD Super AMOLED de 5.8 inch, cu un ratio de 18:5 si cu afisaj expansiv. Telefonul este mai usor de tinut si manevrat, are culori luminoase si constrast exceptional. In plus, ecranul sau este rezistent la socuri si zgarieturi

Smart Camera: cea mai buna camera de la Samsung este acum disponibila pe modelul S8 Active. In low light, camerele de 12 si 8 megapixeli au toate sansele sa impresioneze.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy S8 Active