Reviews, Tutoriale

Cum faci update unui Samsung Galaxy S7 folosind Samsung KIES

Home  »  Reviews  »  Tutoriale

catmobile

acum 7 ani

Afla, mai jos, cum poti sa actualizezi un smartphone Samsung Galaxy S7 cu ajutorul calculatorului prin programul Samsung Kies.

Samsung a anuntat oficial ca implementarea actualizarii Android 7.0 Nougat pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge se va face la sfarsitul lunii decembrie 2016/inceputul lunii ianuarie 2017. Pana acum versiunea 7.0 Nougat pentru familia Galaxy de la Samsung se afla la a 4-a versiune bet, vezi aici, si poate fi disponibila doar prin intrermediul aplicatiilor Galaxy Beta, disponibila in Galaxy Apps, sau aplicatia Samsung Members(vezi articolul).

…. vezi Husa Galaxy S7

Cum faci update unui Samsung Galaxy S7 folosind Samsung KIES

Actualizarea sistemului de operare la Android 7.0 Nougat se realizeaza relativ usor si rapid putandu-se face in doua moduri: direct de pe smartphone folosind o retea Wi-Fi sau cu ajutorul calculatorului prin programul Samsung Kies.

Afla cum poti sa-ti actualizezi telefonul folosind Samsung KIES:

  • descarca aplicatia de aici
  • instaleaza Kies
  • conecteaza smartphone-ul la calculator prin cablul de date USB si deschideti aplicatia Samsung Kies de pe calculator.
  • Atunci cand vei conecta telefonul la PC, Samsung Kies te va notifica automat in cazul in care exista o noua actualizare a sistemului de operare. Daca este disponibila actualizarea, este nevoie doar sa faci clic pe butonul ” Firmware Update ” si sa astepti pana cand procesul este complet.

Va recomandam sa faceti o copie de siguranta a datelor de pe telefon folosind optiunea „Backup”.(asigurati-va ca telefonul are bateria încarcata)

Summary
Cum faci update unui Samsung Galaxy S7 folosind Samsung KIES
Article Name
Cum faci update unui Samsung Galaxy S7 folosind Samsung KIES
Description
Afla cum poti sa actualizezi un smartphone Samsung Galaxy S7 cu ajutorul calculatorului prin programul Samsung Kies
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo