Stiri

Samsung Galaxy S7 beneficiaza de acum de Android 7.0 Nougat

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Odata intrati in 2017, nu ne mai desparte mult timp de lansarea Samsung Galaxy S8 (cel mai probabil noul flagship va fi anuntat in febrarie si lansat undeva spre finalul lui martie), insa pana atunci Samsung Electronics face eforturi disperate ca varful sau de gama actual, Samsung Galaxy S7, sa primeasca „atentia” cuvenita. Compania sud coreeana a lansat in sfarsit actualizarea finala a versiunii Android 7.0 Nougat pentru Samsung Galaxy S7 (review) si Samsung Galaxy S7 Edge, ceea ce indiscutabil vine ca o veste excelenta pentru fanii companiei si posesorii acestei game, in general.

Samsung galaxy s7

Lansat in martie 2016, Nougat a ajuns deja la o versiune superioara in telefoanele Google, el fiind asa cum stiti la inceput compatibil cu terminale precum Google Nexus sau Google Pixel.

Varianta oficiala a sistemului de operare Android 7.0 Nougat a fost ulterior lansata abia in august 2016 si perfect functionala pe terminalele Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Google Pixel C si General Mobile 4G, aceastea fiind si primele item-uri care au beneficiat de update-ul de cea mai buna calitate. Versiunea noua a sistemului, Android 7.1 Nougat o puteti gasi in terminale ca Google Pixel si Google Pixel XL, dupa lansarea din octombrie 2016. Avantajul acestei versiuni include posibilitatea ei de a suporta Google Daydream, platforma virtuala atat de comentata chiar si in aceasta perioada.

Samsung Galaxy S7 si Edge

Samsung Galaxy S7 si Edge

Ce aduce nou Android Nougat pentru Samsung Galaxy S7

Incepand cu aceasta saptamana insa, daca aveti un terminal Samsung Galaxy S7 (active review aici) sau Samsung Galaxy S7 Edge (cauta huse Samsung Galaxy S7 Edge), va veti putea instala una dintre versiunile recente ale sistemului de operare Android 7.0 Nougat. Ce veti castiga in urma acestui pas? O interfata care fara discutie va fi una mult mai curata datorita „parteneriatului” de succes dintre Android 7.0 si TouchWiz.

Veti avea de asemenea surpriza placuta sa constatati ca notificarile vor fi grupate in functie de aplicatii, dar si de primirea pe care o sa vi-o faca noul Quick Panel, extrem de bogat in optiuni si cu iconite extrem de sugestive. Un plus remarcabil veti observa si la capitolul split-screen, acolo unde s-a umblat pentru a functionabilitate mai usoara.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes