Stiri

Samsung Galaxy S10 Lite a primit o nouă certificare. Lansarea sa pare iminentă

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Noul Samsung Galaxy S10 Lite va fi pana la urma lansat oficial pe piata. Device-ul ar urma sa fie disponibil pe culori precum alb, negru si albastru. Toate detaliile despre el, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy S10 Lite

Compania Samsung Electronics lucreaza intens la lansarea unei versiuni Lite a modelului Galaxy S10. Smartphone-ul ar urma sa se numeasca Samsung Galaxy S10 Lite, iar presa din Statele Unite remarca faptul ca acest device a fost zarit recent in baza de date a site-ului Federal Communications Commission.

Asta inseamna ca Samsung Galaxy S10 Lite a primit deja certificarea FCC, una foarte importanta pentru ca garanteaza companiei numarul 1 din Asia posibilitatea de a comercializa modelul Samsung Galaxy S10 Lite in Statele Unite ale Americii. Totodata, aceasta informatie inseamna si ca Samsung Galaxy S10 Lite este foarte aproape de lansarea oficiala pe piata.

In baza de date a site-ului FCC, modelul Samsung Galaxy S10 Lite apare cu numarul SM-G770F. Este de fapt acelasi numar de model care a fost vazut in baza de date a celor de la ANATEL, care se ocupa cu certificarile pentru zona Brazilia, dar si in baza de date a site-ului de benchmark, GeekBench. Toate aceste detalii indica si o confirmare a faptului ca Samsung Galaxy S10 Lite chiar exista si chiar va fi lansat oficial pe piata.

Intr-un screenshot al setarilor telefonului si al optiunii „despre telefon” aflam ca intr-adevar modelul SM-G770F se cheama Samsung Galaxy S10 Lite. Aceeasi captura arata ca display-ul telefonului are 170 de milimetri, ceea ce se traduce printr-un ecran de 6.69-inch. Samsung Galaxy S10 Lite va fi inalt de 160 de milimetri si lat de 75 de milimetri.

Tot din listarea FCC, se arata faptul ca Samsung Galaxy S10 Lite va beneficia de incarcare la 45 W, adica o incarcare rapida de ultima generatie. Modelul va beneficia de o autonomie buna, datorita bateriei sale de 4.370 de miliamperi. Daca aceste informatii se vor demonstra a fi adevarate (si sunt toate sansele sa fie asa), Samsung Galaxy S10 Lite va fi terminalul cu cea mai mare baterie din seria Galaxy S a producatorului sud-coreean. El va avea astfel o baterie chiar si mai mare decat Galaxy S10, Galaxy S10 + sau Galaxy S10e.

In ceea ce priveste disponibilitatea culorilor, noul Galaxy S10 Lite ar urma sa fie available pe culori precum alb, negru si albastru. Se pare ca terminalul va fi motorizat de puternicul procesor Snapdragon 855 de la Qualcomm si va avea o memorie RAM de 8GB. Placa video a terminalului este un model Adreno 640 GPU. Conform listarii oficiale, Samsung Galaxy S10 Lite ar urma sa ruleze din fabrica Android 10. Pe spatele sau vor exista trei senzori de imagine puternici. Primul dintre ei va avea 48 de megapixeli cu apertura f/2.0, al doilea va fi un senzor ultra wide de 12 megapixeli cu apertura f/2.2, iar al treilea va fi un senzor de adancime cu rezolutie de 5 megapixeli si aceeasi apertura f/2.2. In compartimentul frontal, Samsung Galaxy S10 Lite va fi echipat cu un selfie-camera de 32 megapixeli cu apertura f/2.2

Nu exista o confirmare oficiala a datei de lansare a acestui telefon. Vom reveni insa cu amanunte pe blog.catmobile.ro, asa ca ramaneti alaturi de site-ul nostru. Daca tot sunteti aici, puteti arunca o privire peste reducerile pe care vi le-am pregatit in setul de huse Samsung de pe Catmobile.ro.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy S10 Lite