Reviews

Samsung Galaxy S10 Lite a fost anunțat oficial. Ce specificatii are și care sunt principalele noutăți

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Gigantul din Coreea de Sud, Samsung Electronics a anunțat oficial noul model Samsung Galaxy S10 Lite. Modelul a primit undă verde în India și pare să fie exact așa cum îl anticipau specialiștii. Un device modern, care primește foarte multe detalii de design în tendință cu piața actuala și al cărui preț ajunge la aproximativ 40 de mii de rupii indiene în această țară. Ce înseamnă această sumă? Ei bine, asta înseamnă că Samsung Galaxy S10 Lite va costa aproximativ 2.500 de lei, la data redactării acestui articol. Haideți să vedem și cu ce specificații tehnice se prezintă noul Samsung Galaxy S10 Lite, despre care am mai discutat deja pe blogul nostru, în perioada de pre lansare.

Specificații tehnice Samsung Galaxy S10 Lite

Noul dispozitiv al companiei Samsung din gama Galaxy va fi disponibil prin intermediul magazinelor Samsung și a celor de la Filpkart începând cu primele zile ale lunii viitoare.

Device-ul va putea fi achiziționat în trei versiuni diferite de culoare. Prima dintre ele este albastru (Prim Blue), a doua este neagră (Prism Black), iar a treia este culoara albă (Prism White).

În lista de specificații tehnice observăm câteva detalii de calitate. Device-ul va fi echipat cu un super ecran de tip Super AMOLED cu diagonală de 6.7-inch și o rezoluție 2400 x 1080 pixeli, adică Full HD Plus. Vă reamintim că vorbim de fapt despre un ecran de tip Infinity-O, care a devenit atât de popular pentru compania din Coreea de Sud și care bifează evident deja celebra opțiune ”punch hole”.

Sub capota sa, Samsung Galaxy S10 Lite are un procesor de top de la Qualcomm. Este vorba despre chipsetul Qualcomm Snapdragon 855, pe care producatorul l-a cuplat cu o memorie RAM de 8GB, exact așa cum era anticipat. La nivel de stocare date, Samsung Galaxy S10 Lite se va baza pe o memorie ROM de 128GB, care în plus, poate fi extinsă până la 1TB via microSD.

În departamentul foto, Samsung Galaxy S10 Lite este pregătit cu un senzor principal de 48 de megapixeli pe spate, senzor care are o apertură f/2.0. Al doilea senzor de pe spate are 12 megapixeli și este ultra-wide, în timp ce al treilea senzor este un macro camera de 5 megapixeli. De precizat că cel de-al doilea senzor de 12 megapixeli are o apertură f/2.2. În privința selfie-urilor nu va trebuie să vă faceți prea multe griji. Device-ul vine cu un selfie-camera de 32 de megapixeli, a cărui apertură a fost stabilită la f/2.2

Noul model Samsung Galaxy S10 Lite va avea o autonomie buna. Producatorul a ales un acumulator de 4.500 de miliamperi, care suportă și tehnologie de încarcare rapidă de tip fast charging.

Cam așa se prezintă în linii mari noul device Samsung Galaxy S10 Lite, telefon din gama Galaxy care a fost anunțat oficial de producătorul din Coreea de Sud. Vorbim despre o versiune ”lite” a modelului Galaxy S10, care era de multă vreme anunțată cum că va fi lansată. Ție ce impresie îți lasă? Ne poți ajuta cu o părere în rubrica de comentarii de mai jos. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte știri și informații din domeniul tehnologiei, precum și dinspre producătorul sud-coreean, Samsung Electronics.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy S10 Lite