Reviews

Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition anuntat oficial » cat costa si ce specificatii aduce

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition a fost anuntat oficial de catre producatorul din Coreea de Sud. Terminalul a fost introdus intr-o conferinta de presa si propune cateva specificatii tehnice atractive precum si o experienta Samsung la nivel de interfata, excelenta. Lansarea acestui model de telefon era usor de anticipat dupa ce in presa au iesit foarte multe informatii privitoare la modelul Samsung Galaxy S8 Lite. Detalii, in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition specificatii tehnice si pret de achizitie

Noul model Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition are rama metalica si vine cu slot hybrid dual SIM. Terminalul are exact aceeasi baterie pe care o gasim si pe modelul Samsung Galaxy S8, dar este echipat si cu senzor de amprente si recunoastere de tip Iris. In schimb, spre deosebire de informatiile dinainte de lansarea oficiala, modelul nu este echipat cu senzor heart rate (senzor puls). Design-ul terminalului este unul premium, insa dotarile sale tehnice sunt, asa cum ne asteptam, sub nivelul Galaxy S8.

Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition (2)

Noul model Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition beneficiaza de un ecran Super AMOLED Infinity Display (margini curbate), cu diagonala de 5.8-inch si rezolutie Full HD + adiac 2220 x 1080 pixeli.

Sub capota sa, se ascunde cel mai puternic procesor din zona mid-range, Snapdragon 660 de la Qualcomm, o platforma mobila construita pe un proces de 14 nanometri si cuplata cu acceleratorul grafic, Adreno 512. Procesorul include patru nuclee de tip Kryo 260, tactate la viteza de 2.2 Ghz si alte patru nuclee Kryo 260, care ating viteza maxima de 1.8 Ghz. Foarte probabil, Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition va fi disponibil pe piata si cu procesor in-house, probabil Exynos 7870 de la Samsung.

Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition

4GB a rezervat producatorul memoriei de tip RAM, in timp ce capacitatea de stocare a datelor atinge 64 GB. Dispozitivul are slot dedicat pentru extinderea memoriei sale native, astfel ca utilizatorii pot mari capacitatea de stocare a datelor pana la 256 GB via microSD.

Din fabrica, noul Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition ruleaza Android 8.0 Oreo, iar sectorul foto nu beneficiaza de camera foto duala, cu toate ca are in schimb o calitate excelenta. Camera principala vine cu senzor de 16 megapixeli si o excelenta expunere (f/1.7) in tim ce camera frontala (pentru selfie-uri si video calling) are o rezolutie de 8 megapixeli cu expunere f/1.7 de asemenea.

Modelul anuntat de Samsung Electornics se bucura de o greutate optima (are doar 150 de grame) si de protectie la contactul cu apa si praful (water and dust resistante IP68). Grosimea sa atinge doar 8 milimetri, iar inaltimea este una potrivita pentru ca telefonul sa poata fi utilizat cu o singura mana (148.9 milimetri).

Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition primeste totodata suport 4G VoLTE si beneficiaza de tehnologie bluetotoh v5.0. Capacitatea bateriei sale este de 3.000 de miliamperi, iar intre optiunile sale extra (importante) amintim GPS cu GLONASS si NFC.

Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition (3)

Exista sanse bune ca device-ul sa fie lansat si pe piata americana, dar si in Europa. In China, handsetul costa in jur de 530 de euro. Foarte posibil, compania va alege sa vanda handset-ul pe Batranul Continent sub o alta denumire, poate chiar Samsung Galaxy S8 Lite. Recapitulam cele mai importante specificatii ale sale:

  • – ecran de 5,8 inci, Infinity Display, FullHD+ (2220×1080 pixeli), cu format 18,5:9, si cu marginile curbate
  • – procesor Snapdragon 660 octa-core
  • – placa video Adreno 512
  • – 4 GB RAM
  • – 64 GB stocare de date
  • – Android 8.0 Oreo
  • – camera principala de 16 mp si camera frontala de 8 mp ambele cu apertura f/1.7
  • – baterie 3.000 de mAh
  • – grosime 8 milimetri
Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy S Lite Luxury Edition