Stiri

Samsung Galaxy Note FE: obiectiv indeplinit pentru producatorul sud-coreean!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Note FEChiar daca recent a lansat pe piata noul Samsung Galaxy Note 8, producatorul sud-coreean pare s-o duca bine cu vanzarile si fostului Note 7 de anul trecut. Presa de specialitate din Coreea de Sud anunta ca Samsung Galaxy Note FE a atins borna de 400 de mii de unitati vandute in acest an la nivel national, la foarte putin timp de la relansare.

Samsung Galaxy Note FE ar urma sa ajunga in curand si pe piete internationale

La inceputul lunii iulie, Samsung Electronics a propus acest nou Samsung Galaxy Note Fan Edition, un smartphone refurbished daca vreti, care se bucura deja de un impact important in Coreea de Sud. Cele mai noi informatii din Asia ne anunta ca Samsung a reusit sa vanda cam tot ceea ce si-a propus pe aceasta zona din gama Samsung Galaxy Note FE. Mai exact, in jur de 400 de mii de unitati vandute pana acum!

Interesant este ca cel mai probabil compania nu va suplimenta unitatile pentru acest an pe piata sud-coreeana, dar exista sanse destul de bune ca Samsung sa aduca Samsung Galaxy Note FE in Europa si nu numai.

Teoretic Samsung Galaxy Note FE are cam aceleasi specificatii ca si Note 7, dar vine cu o baterie mai mica, de doar 3200 miliamperi. Originalul Note 7 venea cu o baterie de 3500 miliamperi, dar care din pacate a lasat un gust amar pentru numeroasele probleme pe care le-a cauzat utilizatorilor.

Pe piata din Coreea de Sud va incepe din 15 septembrie „nebunia Samsung Galaxy Note 8”. Terminalul este deja disponibil la precomanda pentru sud-coreeni si peste catva zile va putea fi achizitionat si in magazine. Aici se gaseste si explicatia pentru care producatorul nu va mai aduce pe piata sud-coreeana Samsung Galaxy Note FE, mai ales ca cei de la Samsung Electronics si-au indeplinit obiectivul in materie de vanzari cu acest terminal.

Summary
Samsung Galaxy Note FE: obiectiv indeplinit pentru producatorul sud-coreean!
Article Name
Samsung Galaxy Note FE: obiectiv indeplinit pentru producatorul sud-coreean!
Description
Samsung Galaxy Note FE, inlocuitorul modelului "defect" de anul trecut s-a vandut in 400 de mii de unitati in Coreea de Sud