Stiri

Samsung Galaxy Note 9 a vizitat GeekBench cu Android 8.1 Oreo la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Samsung a lansat deja pe piata modelele Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus, astfel ca ne asteptam cu totii ca urmatorul mare release al gigantului din Coreea de Sud sa fie Samsung Galaxy Note 8. Succesorul oficial al modelului Galaxy Note 8 din acest an este de asteptat sa fie lansat cu cateva specificatii comune cu actualele nave amiral ale companiei, printre care si procesorul Snapdragon 845. Un model Samsung cu acest procesor la bord a fost deja vazut in GeekBench si toata lumea considera ca acest model de teste este de fapt Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9 rezultate GeekBench

Samsung SM-N960U a fost testat pe Android Oreo 8.1 cu procesor Snapdragon 845 la bord. Nu este insa exclus ca viitorul Samsung Galaxy Note 9 sa ruleze din fabrica viitorul sistem de operare al Google, Android P. Stim deja ca Galaxy S9 si S9 Plus s-au lansat cu Android 8.0 Oreo la bord, ceea ce face putin surprinzator ca prototipul vine cu cel mai nou update al versiunii. S-ar putea astfel ca Samsung Galaxy Note 9 sa fie primul device al companiei lansat cu Android 8.1 Oreo sau chair primul handset al Samsung care va rula din fabrica Android P, asa cum spuneam.

Samsung Galaxy Note 9 - GeekBench

In ceea ce priveste procesorul, lucrurile sunt mult simplificate. Viitorul chipset premium al Qualcomm, Snapdragon 855 nu va fi gata la timp pentru Samsung Galaxy Note 9, astfel ca, cel mai probabil, il vom vedea abia pe viitoarea serie Galaxy S.

Punctajele obtinute de acest model Samsung SM-N960U care se crede ca ar fi Samsung Galaxy Note 9 sunt foarte bune si apropiate oarecum valoric de scorurile obtinute de navele amiral din seria S. In testele single-core, Samsung SM-N960U (a.k.a Samsung Galaxy Note 9) a obtinut 2190 de puncte, in timp ce in testele multi-core, device-ul a obtinut 8806 puncte. Ca sa va faceti o idee, Galaxy S9 Plus a bifat 8420 de puncte cu acelasi procesor, insa Galaxy S9 cu chipul in-house, Exynos 9810 depaseste ca performanta Samsung Galaxy Note 9 in aceasta formula: 8894 de puncte fata de 8806 in multi core, respectiv 3648 puncte fata de 2190 puncte in single core.

Aceste teste nu sunt inca suficient de concludente in acest moment, mai ales ca este de asteptat ca ele sa se imbunatateasca pe parcurs, pana la lansarea oficiala a device-ului. Va vom tine la curent si vom reveni si noi cu amanunte despre acest viitor device.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes