Stiri

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea 8GB RAM si 512 stocare de date

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Lansarile Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus sunt inca proaspete in memoria colectiva, insa asta nu inseamna ca gigantul din Coreea de Sud se odihneste. Producatorul a inceput sa lucreze in ritm alert la viitorul Samsung Galaxy Note 9, flagship-ul pe care il vom vedea cel mai probabil lansat oficial in toamna.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy Note 9 conform testelor benchmark: ar urma sa aiba 512 GB ROM!

Noul varf de gama anuntat pentru august a ajuns se pare in GeekBench, iar cateva dintre specificatiile sale par sa iasa la iveala.

Conform testelor efectuate in benchmarks, noul Samsung Galaxy Note 9 va fi se pare echipat cu un procesor Exynos 9810 Soc de la Samsung, un octa-core pe care producatorul l-a cuplat cu 6GB RAM in aceste teste.

Samsung Galaxy Note 9 (2)

Asa ar putea arata viitorul Samsung Galaxy Note 9

 

Noul flagship va rula Android 8.1 Oreo din fabrica, evident cu plusul asigurat de experienta Galaxy U.I. Exista deja zvonuri care sustin ca va fi vorba de Samsung Experience in varianta U.I 10.

Daca suntem suficient de norocosi, s-ar putea sa beneficiem si de o versiune de 8 GB RAM, anuntata de zvonurile din ultima perioada din Coreea de Sud. Si, aproape sigur, vom avea parte si de o capacitate impresionanta de stocare a datelor: 512 GB.

Primele rezultate obtinute de Samsung Galaxy Note 9 in testele benchmark sunt destul de diferit privite de specialistii in domeniu: flagship-ul bifeaza 2737 de puncte in testul single-core si 9064 de puncte in testele multi-core. Unii specialisti considera aceste rezultate ca fiind foarte bune, altii nu le privesc ca fiind un upgrade important fata de editia de anul trecut a varfului de gama de la Samsung.

Momentan, restul specificatiilor raman un mister, insa vom reveni cu detalii in viitorul apropiat despre spectaculosul flagship Samsung Galaxy Note 9.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes