Stiri

Samsung Galaxy Note 8 test de durabilitate : cat si cum rezista flagship-ul?

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Vedeta finalului de an pentru Samsung Electronics, Samsung Galaxy Note 8 a fost supus testului de durabilitate de catre celebrul Zack Nelson, proprietarul canalului de YouTube JerryRigEverything.

Cat si cum rezista Samsung Galaxy Note 8

In clipul de mai jos veti putea observa toate testele prin care Nelson a incercat sa verifice calitatea partilor componente. Pretentiile pentru un asemenea device evident ca sunt destul de mari, astfel ca cei de la JerryRigEverything nu au avut „mila” de Galaxy Note 8. Nici macar S-Pen-ul nu a scapat de controlul riguros al cunoscutului „tortionar” de telefoane scumpe. Ce a iesit, vedeti mai jos!

Samsung Galaxy Note 8 are panel Infinity Super AMOLED de 6.3″, procesor Qualcomm Snapdragon 835 (in unele versiuni Exynos 8895), Android Nougat 7.1.1, camera foto duala de 12 + 12 megapixeli pe spate si 8 megapixeli pe fata, acumulator de 3300 miliamperi si certificare IP68.

Samsung Galaxy Note 8 vine cu bluetooth 5.0, conectivitate 4G LTE, port USB Tip C, functia Samsung Pay si port microSD pentru extinderea memoriei native a terminalului. Din punct de vedere al memoriei, Samsung Galaxy Note 8 se bazeaza pe 6 GB memorie RAM LPDDR4 si pe 64/128/256 GB spatiu nativ de stocare a datelor

Summary
Samsung Galaxy Note 8 test de durabilitate : cat si cum rezista flagship-ul?
Article Name
Samsung Galaxy Note 8 test de durabilitate : cat si cum rezista flagship-ul?
Description
Flagship-ul Samsung Galaxy Note 8 a fost supus unui test de durabilitate de catre cei de la JerryRigEverything. Vezi cum s-a descurcat!