Reviews, Stiri

Samsung Galaxy Note 8 review » pret, specificatii tehnice, pareri si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Galaxy Note 8 review » display Infinity 6″ » 6GB RAM » 64/128/256 GB ROM » Snapdragon 835 » 3300 mAh » dual camera setup » Android Nougat » Stylus Pen » Bixby Assistant

Noul Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat oficial de catre gigantul sud-coreean, in cadrul unui eveniment major desfasurat la New York. Terminalul a primit la cateva ore distanta o lansare si pe teritoriul tarii noastre. Noul flagship este impresionant din foarte multe puncte de vedere si pare cea mai sigura cale pe care o putea gasi Samsung Electronics pentru a sterge rapid cu buretele dezastrul provocat anul trecut de Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 8 review: Intro

Aceasta recenzie se bazeaza exclusiv pe ceea ce putem observa, la prima vedere, pe hartie. Noul telefon Samsung Galaxy Note 8 va primi un review si mai complet pe blogul nostru in perioada imediat urmatoare. Pana atunci, sa aruncam impreuna o privire peste ceea ce este pregatit sa ne ofere noul varf de lance al Samsung Electronics.

Poate putini dintre voi stiu, dar Samsung Galaxy Note 8 este primul device Samsung cu camera foto duala din portofoliul celui mai mare producator de telefoane mobile din Asia. Pe o piata care a transformat aceasta optiune intr-un plictis tehnologic, Samsung ofera abia acum aceasta optiune si ne propune doua camere foto interesante cu stabilizare optica atat pe wide cat si pe teleobiectiv.

Dincolo de dotarile sale care evident sunt unele de top, noul terminal al companiei pare cel mai atragator dintre handset-urile de pana acum. Si totusi n-am putea garanta pentru stabilitatea sa, asa ca daca nu sunteti prea increzatori, verificati oferta noastra de huse Samsung Galaxy Note 8 si alegeti una pentru protectia acestui spectaculos handset. In alta ordine de idei, ramaneti alaturi de noi pentru a afla si pentru ce pret il veti putea achizitiona in perioada urmatoare in Romania. Dar, sa nu mai pierdem timpul si sa aruncam o privire peste specificatiile Samsung Galaxy Note 8 si oferta sa captivanta.

Samsung Galaxy Note 8 review: ecran Quad HD+ de tip bezel-less

Samsung Galaxy Note 8 vine cu un panel Infinity Super AMOLED. Acesta are o diagonala de 6.3 inch cu format 18.5:9 si rezolutie Quad HD+ adica 2960×1440 pixeli. Practic, ecranul noului Note 8 este unul de tip bezel-less, ideal pentru orice utilizator, cu aspect spectaculos si cu sticla curbata in ambele parti laterale. Avem buton HOME incorporat direct in displayul terminalului, un display care apropos, este unul de tip Always-ON.

Samsung Galaxy Note 8 review: Procesor de top, 6GB memorie RAM si Android Nougat (*deocamdata)

Spectaculosul terminal al companiei Samsung Electronics va avea doua tipuri de procesoare in functie de zona geografica in care terminalul va fi comercializat. Avem pe noul Samsung Galaxy Note 8 fie un procesor Exynos 8895 de 2.3 Ghz cu placa video Mali G71 MP20, fie un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, tactat la frecventa de 2.35 Ghz cu placa video Adreno 540. O configuratie selecta, de top, care va asigura fara nici cel mai mic dubiu viteza in orice proces, de la multitasking pana la gaming si asa mai departe.

Samsung Galaxy Note 8 (7)

Samsung Galaxy Note 8 ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat, insa nu cred ca exista cineva care sa nu se gandeasca la faptul ca Samsung va asigura rapid acces si actualizare spre Android 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy Note 8 review: camera foto duala pentru a acoperi cele mai subtile detalii

Device-ul de tip phablet vine, asa cum mentionam anterior, cu o mare noutate pentru gama de telefoane Samsung Electronics. Acest terminal va avea la bord o camera foto principala de tip dual, cu o pereche de senzori de 12 plus 12 megapixeli. Acesti senzori beneficiaza de tehnologie de stabilizare a imaginii si de functia de zoom digital 10x. Focalizarea rapida se face conform planului prin tehnologia PDAF, iar clipurile pot fi filmate la rezolutii Ultra HD cu 30 de cadre pe secunda.

Suna, destul de impresionant, nu? Pe de alta parte, camera frontala a dispozitivului vine cu senzor de imagine de 8 megapixeli plus autofocus, auto HDR si captura video in format 2K cu 30 de cadre pe secunda. Camera principala de pe Note 8 are o diafragma F1.7 pe primul senzor respectiv F2.4 pe al doilea senzor. Selfie- cam-ul vine cu Auto Focus Smart o functie importanta pentru amatorii de selfie-uri pentru ca permite o claritate si o calitate sporita a instantaneelor surprinse.

Samsung Galaxy Note 8 review: autonomie, memorie, alte detalii importante

Device-ul se va baza pe un acumulator nedetasabil de 3300 mAh cu tehnologie de fast charging si chiar wireless charging. Producatorul ne anunta ca a supus de aceasta data bateria unor teste si protocoale extrem de riguroase privind compatibilitatea si siguranta. Sistemul de verificare in opt puncte la care a fost supusa noua baterie (mai mica dupa cum observam ca si capacitate decat cea de anul trecut) este considerat de majoritatea specialistilor drept cel mai riguros din industrie. Am putea sta mai linistiti de aceasta data, pentru ca este totusi greu de crezut ca dezastrul din 2016 ar mai putea fi vreodata repetata de un nume atat de greu in industrie precum Samsung Electronics.

Avem la dispozitie scanner de iris, senzor de amprenta pe partea din spate, senzor de puls (foarte interesant) si barometru. Terminalul este integrat in clasa de protectie IP68 si are o durabilitate sportia la apa si praf.

Samsung Galaxy Note 8 review

Samsung Galaxy Note 8 vine cu bluetooth 5.0, conectivitate 4G LTE, port USB Tip C, functia Samsung Pay si port microSD pentru extinderea memoriei native a terminalului. Din punct de vedere al memoriei, Samsung Galaxy Note 8 se bazeaza pe 6 GB memorie RAM LPDDR4 si pe 64/128/256 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Nu lipseste evident, stiloul S-Pen care pare cu mult imbunatatit fata de editia Note 7. S-Pen-ul are acum o sensitivitate mai mare, fiind capabil totodata sa devina translatorul cel mai potrivit pentru oricare dintre utilizatorii interesati, datorita functiei sale S-Pen Translate. Inca o veste buna? Avem si Bixby pe Note 8, un Bixby limitat din pacate, pentru moment (speram) la limbile coreeana si engleza (not bad).

5 lucruri misto la noul Samsung Galaxy Note 8

Este mare, dar confortabil » 6.4 inch, 195 de grame, 162,5 milimetri inaltime si totusi…confortabil si nu foarte greu de manevrat. Daca vrei sa citesti cat mai multe informatii sau esti un cinefil pasionat, nu cred ca exista vreo solutie mai buna pe piata in acest moment. Si pare sa poata fi utilizat cu usurinta si cu o singura mana.

Stylusul » Alaturi de Note 8 vine si S-Pen, celebrul stylus de la Samsung, care pare mai bun ca niciodata

Memorie mare » 6GB memorie RAM si pana la 256 GB pentru stocarea de date. Mai adauga-i un card si vei avea o capacitate de stocare asemanatoare cu ceea ce poti gasi pe un laptop

Poti sa-i vorbesti! » „Good night, Bixby” si asistentul tau virtual de pe Note 8 va intra in „do not disturb mode”.

In sfarsit, modul dual de camere pe Samsung! » Calitate, claritate, realitate. Majoritatea pozelor efectuate cu Note 8 vor fi extrem de bune, indiferent de momentul zilei. Modul Dual Capture permite ambelor camere sa realizeze fotografii simultan precum si stocarea ambelor imagini!

Pret Samsung Galaxy Note 8 in Romania

Acum ca am terminat cu Samsung Galaxy Note 8 reviewcu siguranta pretul si disponibilitatea noului terminal par cu mult mai interesante. Noul Samsung Galaxy Note 8 poate fi achizitionat la precomanda si la operatorii din tara noastra.

Galaxy Note 8 la Vodafone poate fi achizitionat la precomanda intre 8 si 14 septembrie pentru 259 de euro cu abonamentul Super RED 89. Il vrei „la liber”? Te costa 970 de euro, adica 4450.

Galaxy Note 8 la Orange poate fi cumparat cu rate pe factura chiar si fara avans. Pentru un abonament Orange Me 43 si o rata lunara de 27 de euro, in 18 luni, dupa ce platesti un avans de 150 de euro poti plati integral noua „minune” Samsung. La liber? Tot 970 de euro, care din pacate, ne da tot 4450 lei.

Galaxy Note 8 la Telekom costa 2900 de lei daca il cumperi cu abonamentul Mobil 25.

Galaxy Note 8 la eMag te va costa 4500 de lei.

Samsung Galaxy Note 8 (2)
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8 (6)
Samsung Galaxy Note 8 (5)
Samsung Galaxy Note 8 (4)
Samsung Galaxy Note 8 (3)
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy Note 8
Price
EURO 970