Stiri

Samsung Galaxy Note 8 noi detalii, imagini si data de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Note 8 trezeste imaginatia fanilor acestui producator si nu numai. Dar in acelasi timp, modelul le pune la incercare rabdarea tuturor celor care il asteapta ca pe „painea calda”. Din fericire, se pare ca ne mai desparte mai putin de o luna pana la oficializarea acestui device.

Samsung pregateste 9 milioane de unitati Samsung Galaxy Note 8

Pentru ca interesul in jurul lansarii acestui terminal este unul major, Samsung Electronics se pare ca si-a laut toate masurile de precautie necesare. Conform publicatiei Korea Herald, gigantul sud-coreean pregateste un stoc de 9 milioane de unitati de Samsung Galaxy Note 8, suficient sustin surse ale companiei pentru ca acest model sa se vanda intr-un numar cat mai mare pana cand Apple va lansa varful sau de gama, iPhone 8.

Cand apare Samsung Galaxy Note 8?

Mult asteptatul terminal este anuntat de marea majoritate a leakerilor pentru data de 23 august. Exista insa si anumite voci care sustin ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea aparea abia in septembrie, zvonuri care au o oarecare baza reala. De ce? Pentru ca se spune ca puternicul concern sud-coreean n-ar vrea sa aduca modelul Note 8 atat de repede peste varful de gama, Samsung Galaxy S8, lansat si el de curand de companie.

Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa beneficieze de un ecran de tip Infinity Display de 6.3 inch cu rezolutie Quad HD si de unul dintre cele doua modele de procesoare de top, Snapdragon 835 sau Exynos 9 (in functie de zona in care va fi comercializat telefonul). Conform presei de la Seul, Samsung Galaxy Note 8 va avea in versiunea sa de baza 6GB in dreptul memoriei RAM si va rula cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.1.2. Puteti descifra 7 caracteristici pe care le asteptam de la Samsung Galaxy Note 8 pe site-ul nostru, iar cele mai noi imagini scapate in mediul online cu acest telefon le puteti observa mai jos.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (2)

Update: CEO-ul Samsung Electronics, DJ Koh, a confirmat in cadrul unui eveniment al companiei din Taiwan, ca noul Samsung Galaxy S8 va fi prezentat oficial la finalul lunii august, fara a preciza o data exacta la care mult asteptatul eveniment ca avea loc.

Summary
 Samsung Galaxy Note 8 noi detalii, imagini si data de lansare
Article Name
Samsung Galaxy Note 8 noi detalii, imagini si data de lansare
Description
Noi detalii despre Samsung Galaxy Note 8, smartphone-ul care ar putea fi lansat in toamna de gigantul sud-coreean