Stiri

Samsung Galaxy Note 8 depaseste asteptarile companiei in materie de vanzari

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Note 8 a fost asteptat cu deosebit interes de catre fani, iar primele rezultate la capitolul vanzari, sunt de-a dreptul impresionante.

Numar impresionat de pre-comenzi pentru Samsung Galaxy Note 8

Conform celor de la The Investor, cei trei operatori de telefonie mobila din Coreea de Sud care au pus la vanzare Samsung Galaxy Note 8 au primit 270 de mii de cereri in doar doua zile pentru acest device.

Pre-comenzile pentru Galxy Note 8 au debutat in data de 7 septembrie si s-au incheiat pe 14 septembrie in Correa de Sud. In aceasta perioada, peste 850 de mii de unitati Samsung Galaxy S8 au fost pre-comandate. Prin comparatie, intr-o perioada de 13 zile de precomanda, Samsung Galaxy Note 7 a primit doar 380 de mii de precomenzi. Practic, noul Note 8 de la Samsung a primit un numar dublu de pre-comenzi intr-o perioada mai scurta de timp.

Samsung Galaxy Note 8

Pe 15 septembrie, SK Telecom, KT si LG Uplus, operatorii de telefonie mobila din Coreea de Sud au primit peste 200 de mii de cereri a doua zi dupa anuntul legat de precomenzile pentru acest phablet.

Analistii de piata din Asia considera ca Samsung Galaxy Note 8 va continua sa creasca si ca singurul rival adevarat de pe piata in materie de vanzari va fi iPhone X. Samsung Electronics a confirmat deja ca versiunea de 64 GB a lui Samsung Galaxy Note 8 este mai popular decat cea de 256 GB a aceluiasi model. In materie de culori, sud-coreeni au preferat varianta Midnight Black, urmata de Deep Sea Blue.

La aceasta ora, phabletul vedeta al celor de la Samsung este disponibil in 42 de tari, iar alte cateva tari il vor primi in saptamanile urmatoare. CEO-ul companiei sud-coreene, DJ Koh a confirmat ca Samsung pregateste pentru anul viitor lansarea unui telefon pliabil Samsung. Momentan, oficialii Samsung sunt oarecum ingrijorati de faptul ca Note 8 depaseste asteptarile companiei legate de unitatile disponibile pentru achizitie.

Summary
Samsung Galaxy Note 8 depaseste asteptarile companiei in materie de vanzari
Article Name
Samsung Galaxy Note 8 depaseste asteptarile companiei in materie de vanzari
Description
Oficialii Samsung sunt ingrijorati de faptul ca Samsung Galaxy Note 8 depaseste asteptarile legate de unitatile disponibile pentru achizitie.