Stiri

Samsung Galaxy Note 7 FE apare in baza de date a GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Note 7 FE sau Samsung Galaxy Note 7 refurbished ar putea fi lansat, asa cum am anuntat anterior, saptamana viitoare, pe data de 7 iulie. Fandom Edition si-a facut intre timp aparitia in baza de date a celor de la GFXBench, ceea ce ne confirma faptul ca lansarea sa oficiala nu este deloc foarte departe. In acelasi timp, prezenta terminalului in baza de date a aplicatiei, ne confirma si modificarile care s-au efectuat asupra acestui terminal si felul in care va fi el relansat. Aruncam impreuna o privire peste specificatiile Samsung Galaxy Note 7 FE mai jos.

Samsung Galaxy Note 7 FE speficifatii in GFXBench

Versiunea refurbished a Samsung Galaxy Note 7, redenumita Samsung Galaxy Note 7 FE vine cu aceeasi diagonala de 5.7 inch ca si la versiunea „exploziva” de anul trecut. Evident insa, aici descoperim si prima modificare importanta gandita de producator, pentru ca spre deosebire de terminalul din 2016, noul Samsung Galaxy Note 7 FE nu are o rezolutie atat de puternica si impresionanta. Modelul Note 7 din 2016 avea o rezolutie Quad HD (adica 2560×1440), in timp ce noul Samsung Galaxy Note 7 FE vine cu o rezolutie ceva mai putin spectaculoasa, Full HD (adica 1920×1080).

In spatele sau sta platforma Exynos 8, un procesor octa-core extrem de puternic, tactat la frecventa de 2.6 Ghz. Foarte probabil, pe anumite piete, asa cum ne-a obisnuit compania, acest device ar putea sa apara cu Snapdragon 821 de la Qualcomm. Asa cum era de asteptat, Samsung Galaxy Note 7 FE va rula din fabrica Android 7.0 Nougat.

Samsung Galaxy Note 7 FE specificatii GFXBench

Samsung a rezervat 4GB memoriei RAM si alti 64 de GB memoriei interne de stocare a datelor. Aceasta memorie este una extensibila pana la 256 GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Samsung Galaxy Note 7 FE se va baza pe o baterie mai mica decat versiunea originala de anul trecut. Oarecum fireasca aceasta mutare, Samsung a renuntat la bateria „exploziva” din 2016 care avea o capacitate de 3500 mAh. Noul Samsung Galaxy Note 7 FE se va baza pe o baterie mai putin puternica si speram noi, mai putin … exploziva. 3000 mAh sau 3300 mAh va avea bateria noului item, Samsung Galaxy Note 7 FE.

La fel ca si pe modelul original de anul trecut, descoperim si la aceasta versiune componente foto destul de tentante. Camera principala vine cu un senzor de imagine de 12 megapixeli, in timp ce amatorii de selfie-uri vor trebui sa se multumeasca totusi cu o camera mai putin potenta, cu rezolutie de doar 5 megapixeli. Vom reveni cu mai multe detalii dupa lansarea oficiala a acestui handset in perioada imediat urmatoare.

Summary
 Samsung Galaxy Note 7 FE apare in baza de date a GFXBench
Article Name
Samsung Galaxy Note 7 FE apare in baza de date a GFXBench
Description
Modelul refurbished al Galaxy Note 7, redenumit Samsung Galaxy Note 7 FE, a fost zarit in baza de date a aplicatiei GFXBench