Stiri

Samsung Galaxy Note 10 nu va avea butoane fizice și nici mufă audio pentru căști

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat anul trecut, iar noul Samsung Galaxy Note 10 pare din ce în ce mai aproape de lansare. Este momentul să aruncăm o privire peste zvonurile legate de acest model de telefon, care pare din ce în ce mai atractiv, de la un an la altul. Pana atunci, va reamintim ce specificatii avea modelul de anul trecut, cu mentiunea ca in acest an de asteptam la o versiune imbunatatita. Asadar:

Specificatii tehnice Samsung Galaxy Note 9
✔️Grosime: 8.9 mm
✔️Greutate: 201 grame
✔️Waterproof: da, poate fi scufundat pana la 1.5 m adancime pentru 30 minute
✔️Certificare IP: IP68
✔️Display: Super AMOLED, format 18.5:9. 514 pp, 84.42% screen to body ratio, 6.4-inch in diagonala,2960 x 1440 pixeli, protectie Corning Gorilla Glass, Always-on display
✔️Procesor: Octa-Core Exynos 9810 4x 2.7 GHz & 4x 1.8 GHz
✔️Stocare de date: 128 GB, extensibila pana la 512GB
✔️Memorie RAM: 6GB | 8GB
✔️Tip SIM: Nano SIM | dual SIM
✔️Foto: camera principala 12+12MP, rezolutie video 1440p@30fps, camera selfie 8MP
✔️Baterie: 4000 mAh cu incarcare rapida plus incarcare wireless
✔️Senzori: Barometru, RGB, Hall Sensor, Senzor puls, Presiune, Proximitate, Giroscop, Geomagnetic, Amprenta, Scanare Iris, Accelerometru
✔️Sistem de operare: Android 8.1 Oreo

Detalii despre Samsung Galaxy Note 10

Conform celor mai recente zvonuri de pe piață, noul Samsung Galaxy Note 10 nu va avea niciun buton fizic, dar nici mufă audio pentru căști.

Așadar, noul model Samsung Galaxy Note 10 nu va avea mufă audio pentru căști de 3.5 milimetri, precum nici butoane de exterior. Modelul va fi lipsit de butoanele ON/OFF și butoanele de volum, în timp ce butonul destinat Bixby ar putea înlocui butonul home. Acesta va fi de tip capacitive sau pressure-sensitive (sensibil la atingere). Probabil că nu va arăta ca pe modelul Vivo Apex (concept), care chiar nu are niciun buton la vedere, dar vom vedea ceva similar.

Absența portului de 3.5 milimetri pentru căștile audio va crea ceva mai mult spațiu pentru bateria care va avea aproape sigur o capacitate mare. În plus, complexitatea design-ului va fi cu siguranță mai mult decât redusă. Îndepărtarea butoanelor fizice de pe Galaxy Note 10 ar putea, de asemenea, să facă device-ul ceva mai robust, fără a-i compromite rigiditatea structurală. În special pentru că butoanele fizice au ”potențialul” de a strica pe undeva cadrele de aluminiu ale telefoanelor.

Specificații Galaxy Note 10

Conform zvonurile lansate anterior, noul Samsung Galaxy Note 10 ar putea veni în mai multe modele, de diverse dimensiuni. Cea mai mare dimensiune a ecranului va avea 6.75-inch!

Compania Samsung va lansa două modele de tip 2LTE care vor avea ca dimensiuni 6.28-inch, respectiv 6.75 inch per afișaj. Următoarele două modele vor avea aceleași specificații ale camerei și dimensiuni ale ecranului, cu excepția faptului că cel mai probabil vor avea suport 5G.

Terminalul va avea procesor Snapdragon 855 la bord de la Qualcomm, adică cel de-al treilea chipset construit pe o arhitectura de 7 nanometri. Snapdragon 855 foloseste un modem 5G nativ, ceea ce devine o premiera pentru producatorul originar din San Diego. Evident, dezvoltatorii si producatorii vor putea avea acces in continuare la modemul X24 prin conexiuni 4G. Modemul X24 LTE este capabil de viteze in donwload de pana la 2Gbps, iar pentru zona 5G, Qualcomm propune acum modemul X50.

Pe Snapdragon 855 avem si procesor de imagine nou, ceea ce inseamna ca fotografierea se poate face si cu ajutorul algoritmilor AI pentru procesare. Conform The Verge, Snapdragon 855 de la Qualcomm poate filma 4K cu 60 de cadre pe secunda, folosindu-si doar 20-25% din puterea folosita anterior. Se vorbeste astfel despre primul Computer Vision din industrie. Procesorul va avea o viteză de 2.8 Ghz.

Trebuie văzut cum vor fi primite de către utilizatori aceste noutăți. Samsung va lansa probabil modelul Galaxy Note 10 undeva în vară, astfel că până atunci vom avea mai multe informații despre acest telefon.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy Note 10