Stiri

Samsung Galaxy M62 a fost lansat oficial. Cum arata, specificatii tehnice si detalii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Samsung a anuntat oficial noul model Samsung Galaxy M62, un device care are baterie de 7.000 de miliamperi cu incarcare rapida la 25W. Ce alte specificatii tehnice aduce, cum arata si cat costa noul model, aflam in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy M62. Cum arata si alte detalii

In mare liniste, gigantul sud coreean a anuntat oficial lansarea modelului Samsung Galaxy M62 in Thailanda. Noul model este listat pe site-ul oficial al companiei din aceasta tara, insa din pacate, nu exista informatii concrete despre pretul de achizitie al noului model de smartphone.

Se pare ca in cateva zile, Samsung Galaxy M62 va fi lansat oficial si in Malayesia, astfel ca cel mai probabil, vom afla si care este pretul de achizitie al acestui device. Inainte de a va oferi si alte informatii despre configuratia acestui smartphone, tinem sa va reamintim ca Samsung Galaxy M62 este de fapt o versiune de rebranding a modelului Galaxy F62.

Samsung Galaxy M62 are un ecran S-AMOLED Plus de 6,7 inci, care va oferi o rezoluție Full HD Plus de 1080 x 2400 pixeli și un raport de aspect 20: 9. Samsung Galaxy M62 este susținut de o baterie de 7.000mAh și acceptă încărcare rapidă de 25W.

Dispozitivul este alimentat de un chipset Exynos 9825 de 7 nm și de placa video GPU Mali G76. Telefonul are 8 GB RAM și 128 GB / 256 GB spațiu de stocare intern, extensibil până la 1 TB prin intermediul cardului micro SD. Se pare ca noul model va fi disponibil doar in versiunea de 8GB RAM si nu va avea si alte variante.

In zona foto Samsung s-a pregatit cu un sistem quad camera, cu un senzor primar de 64 megapixeli, o cameră secundară de 12 megapixeli și două obiective de 5 megapixeli cu diafragmă f / 2.4. Pentru partea din față, decupajul perforat va adăposti o cameră de 32MP pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling.

Telefonul are un scaner de amprente montat lateral. Acesta rulează pe Android 11 bazat pe OneUI 3.1.

Pana ce acest model va ajunge si pe piata din Romania, arunca o privire peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.599 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.