Stiri

Samsung Galaxy M42 5G va avea procesor Snapdragon 750G. Ce alte specificatii aduce

Home  »  Stiri

Dragos CatMobile

acum 3 ani

Noul Samsung Galaxy M42 5G va fi disponibil pe Amazon, imediat dupa lansarea sa oficiala pe piata. Ce specificatii tehnice va avea si cum arata, aflam in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy M42 5G

Samsung este pregatita sa lanseze inca un smartphone 5G din segmentul mid-range. Este vorba despre noul model Samsung Galaxy M42 5G, care va fi lansat oficial in India, pe 28 aprilie. Noul Samsung Galaxy M42 5G va fi al patrulea smartphone din serie Galaxy M din 2021, dupa ce producatorul a adaugat recent colectiei sale, modelele Galaxy M12, Galaxy M02 si Galaxy M02s.

Se pare ca noul Samsung Galaxy M42 5G va fi disponibil prin intermediul Amazon, imediat dupa lansarea oficiala pe piata.

Alături de capabilitățile 5G, Galaxy M42 5G va fi, de asemenea, primul smartphone din seria M care are funcția Samsung Pay. Activat cu funcțiile Knox Security, acest produs va oferi securitate de protecție și protejează informațiile cele mai sensibile ale consumatorilor de malware și amenințări dăunătoare.

In ceea ce priveste configuratia sa interna, modelul este pregatit cu versiuni de 6GB RAM si 8GB RAM. Pretul ar urma sa depaseasca suma de 1000-1100 de lei.

Samsung Galaxy M42 va avea un senzor de imagine principal de 64 de megapixeli, iar ecranul sau va folosi tehnologia AMOLED. Cel mai probabil, M42 5G va avea un ecran cu diagonala de 6.6 inch. Potrivit unor informatii din India, smartphone-ul va fi versiune downgrade a modelului Galaxy A42 5G. In schimb, device-ul ar urma sa aiba la bord procesorul Snapdragon 750G de la Qualcomm. Foarte probabil, va impacheta o baterie de 6.000 de miliamperi si ar urma sa ruleze din fabrica Android 11, ca sistem de operare. Pana acest smartphone va ajunge in Romania,  iti recomandam un alt smartphone, mult mai bine cotat, si foarte bine vandut in tara noastra. Arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.