Stiri

Samsung Galaxy M40 detalii oficiale. Cum arată noul device al companiei

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Noul Samsung Galaxy M40 este gata de lansarea oficială. El va fi echipat cu o camera triplă pe spate, care include un senzor principal de 32 de megapixeli, un al doilea senzor de 5 megapixeli și un al treilea, ultra-wide, cu rezoluție de 8 megapixeli.

Cum arata si ce specificatii are Samsung Galaxy M40

Samsung Electronics va lansa în India, pe 11 iunie, modelul Samsung Galaxy M40. Este vorba despre un nou terminal din zona mid-range, care se alătură celorlalte terminale din gama M, Galaxy M10, Galaxy M20 și Galaxy M30.

Conform celor de la SamMobile, noul Samsung Galaxy M40 va include un ecran de 6.3-inch în diagonală, cu rezoluție Full HD+. Este vorba despre un display Ifinity-O cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli. Conform sursei citate, noul model Samsung Galaxy M40 va fi echipat cu procesorul Snapdragon 675 de la Qualcomm. Noul procesor de la Qualcomm este o variantă îmbunătățiă a lui SD670 și ar trebui sa livreze un plus de 35% la nivelul deschiderii paginilor web, prin comparatie cu predecesorul său. Si, mai ales, Snapdragon 675 va aduce un plus de 30% la deschiderea jocurilor de pe un telefon mobile.

Samsung Galaxy M40 (3)

Noul Snapdragon 675 se bazeaza pe tehnologie Samsung FinFET de 11 nanomentri (Low Power Early), iar la bordul sau vom gasi doua nuclee Kryo 460 de 2.0 Ghz si alte sase nuclee Kryo 460 de 1.7 Ghz. Primele doua sunt dedicate de Qualcomm performantei, in timp ce urmatoarele sase sunt pentru eficienta. Alaturi de Snapdragon 675 vom gasi și placa video Adreno 612 GPU.

Pe lângă acest procesor, Samsung Galaxy M40 va include o combinație de memorie atractivă. Mai exact, device-ul se va baza pe 6GB dedicați memoriei RAM și pe 128 GB pentru stocarea de date. Aceeași sursă ne confirmă faptul că noul model va avea o baterie de 3.500 de miliamperi, ceea ce pare puțin surprinzător. Ne așteptam la o baterie mult mai mare, cel puțin conform zvonurilor de pe piață din perioada aprilie-mai. Cele mai multe dintre ele anunțau un acumulator de 5.000 de miliamperi, la fel ca pe modelul Galaxy M30, dar iată că se pare că nu este cazul.

Samsung Galaxy M40 va rula din fabrică Android 9.0 Pie, un sistem de operare peste care Samsung aplică interfața dezvoltată in-house, One UI.

Așa cum anunțam încă din start, Samsung Galaxy M40 va beneficia de dotări foto puternice. Pe spate, avem trei senzori de imagine, cel mai puternic dintre ei având o rezoluție de 32 de megapixeli. Al doilea senzor de imagine are 5 megapixeli, iar al treilea senzor este un ultra-wide cu rezoluție de 8 megapixeli. Camera frontală a telefonului va avea o rezoluție de 16 megapixeli, semn că selfie-urile și sesiunile de videocalling din messenger sunt ”pe mâini bune”.

Expertul indian, Ishan Agarwal anunță că device-ul nu va include o mufă audio pentru căști, ceea ce înseamnă că în pachet va fi inclus (sau nu) un adaptor de 3.5 milimetri către portul USB type C.

Conform sursei citate mai sus, noul model Samsung Galaxy M40 va fi disponibil pe culorile negru, albastru și portocaliu. Vom reveni cu mai multe informații despre Samsung Galaxy M40 imediat după lansarea sa oficială din India.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy M40