Stiri

Samsung Galaxy M32 va avea ecran AMOLED și baterie de 6000 de miliamperi. Când apare oficial

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Potrivit presei internaționale, Samsung Galaxy M32 va fi lansat oficial pe 21 iunie și va avea un ecran de tip AMOLED cu rata de refresh de 90Hz, dar și o super baterie de 6.000 de miliamperi. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Samsung Galaxy M32: ce specificatii tehnice va avea si cand apare pe piata

Samsung a anunțat că va lansa Galaxy M32 în India pe 21 iunie. Telefonul va fi disponibil pe Amazon India după lansare .

Site-ul de comerț electronic a creat un microsite dedicat pentru lansarea telefonului. Listarea nu numai că dezvăluie data lansării Samsung Galaxy M32, dar a confirmat designul și specificațiile cheie ale acestui model pregătit de Samsung.

Astfel, din ceea ce am putut deslui de pe Amazon India, se remarca ideea producatorului care ne avertizeaza ca Samsung Galaxy M32 va fi cel mai bun din segment cu un ecran FHD + Super AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Listarea a confirmat, de asemenea, că Samsung Galaxy M32 ar avea o luminozitate de până la 800 de nits, iar telefonul va avea o configurație de cameră quad de 64MP și o cameră frontală de 20MP.

În plus, din aceeasi listare se confirmă faptul că va noul model va împacheta o baterie de 6000 mAh, una menita sa-i asigure o autonomie mai mult decat decenta. Din pacate, nu se face nicio trimitere la un posibil suport de încărcare rapidă in ceea ce priveste această baterie. Samsung Galaxy M32 va fi anul acesta al cincilea smartphone Samsung Galaxy M Series, după Samsung Galaxy M02s, Samsung Galaxy M02, Samsung Galaxy M12 și Samsung Galaxy M42 5G.

Conform unui raport recent , se așteaptă ca Samsung Galaxy M32 să se lanseze în India în intervalul de preț 15.000-20.000 rupii indiene, ceea ce ar fi echivalentul a 850 – 1100 de lei in traducere romaneasca aproximativa. Galaxy M32 este așteptat să vină în opțiuni de culoare alb, negru și albastru.

Se spune că Samsung Galaxy M32 este alimentat de chipset-ul Helio G85 de la MediaTek, asociat cu 4/6 GB RAM și 64/128 GB stocare, care va fi extensibilă prin microSD. Acesta va rula pe Android 11 cu OneUI deasupra pe partea software. Telefonul ar trebui să măsoare 160 x 74 x 9 mm și să cântărească 196 de grame. Pentru securitate, va exista un senzor de amprentă montat lateral.

În altă ordine de idei, poți profita în această perioadă de câteva reduceri de vară la telefoane cu un impact deosebit în țara noastră. Spre exemplu,  arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului.