Stiri

Samsung Galaxy M32 a ajuns în GeekBench. Ce specificatii tehnice are

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Un smartphone care se presupune ca este Samsung Galaxy M32 a fost vazut recent in baza de date a site-ului GeekBench. Avem mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy M32 specificatii tehnice

Samsung pregateste un nou model de telefon din seria M. Cel putin asa anunta presa internationala, care a remarcat prezenta handset-ului in baza de date a site-ului GeekBench. Telefonul despre care se presupune ca ar fi Galaxy M32 ar urma sa fie următorul device pe care compania il lanseaza in zona telefoanelor mid-range. El ar urma sa aiba la bord un procesor de la MediaTek, anunta cei de la Mobile Indian.

Site-ul de benchmarking prezintă un smartphone Samsung cu numărul de model SM-M325FV, care vine cu 6 GB de memorie RAM și este alimentat de MT6769V / CT, care este asociat cu MediaTek Helio G80 SoC. Telefonul a reușit să obțină un scor de 361 în secțiunea single-core și 1254 în secțiunea multi-core.

Smartphone-ul a fost reperat și pe DEKRA săptămâna trecută, care pare să dezvăluie capacitatea bateriei telefonului la 6000 mAh. Conform zvonurilor, se spune că Galaxy M32 este un rebrand al Galaxy A32, dar cu unele specificații modificate, cum ar fi capacitatea bateriei.

Va reamintim ca Galaxy A32 4G are un ecran AMOLED Full HD + de 6.4 inch, cu scanner de amprenta digitala, baterie de 5.000 de miliamperi si cu procesorul despre care se spune ca il vom avea si pe modelul Galaxy M32, adica MediaTek Helio G80.

Dacă considerăm că zvonurile sunt adevărate, Samsung Galaxy M32 poate avea, de asemenea, specificații de cameră similare cu A32 4G, care vine cu o configurare a camerei quad în spate, cu o combinație a unui senzor primar de 64 de megapixeli cu un obiectiv f / 1,8, un 8-megapixeli senzor secundar cu obiectiv f / 2.2 cu unghi ultra-larg, senzor macro de 5 megapixeli cu obiectiv f / 2.4 și senzor de adâncime de 5 megapixeli cu obiectiv f / 2.4. Există o cameră selfie de 20 megapixeli în față cu diafragmă f / 2.2. Vom reveni si noi cu informatii despre acest model, in perioada urmatoare.