Stiri

Samsung Galaxy M12 – primele specificatii tehnice pentru noul smartphone cu Android 11 la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Noul Samsung Galaxy M12 va avea o baterie de 7.000 de miliamperi si va rula din fabrica, noul Android 11. Telefonul va fi lansat oficial in perioada urmatoare. Pana atunci, primele sale specificatii tehnice au aparut deja in mediul online.

Samsung Galaxy M12 – primele specificatii tehnice

Se pare ca Samsung lucreaza la cel mai nou smartphone al sau din seria M. Este vorba despre Samsung Galaxy M12, smartphone care a ajuns deja in baza de date a site-urilor de certificare Bluetooth SIG si Wi Fi Alliance.

Potrivit listarii de pe Bluetooth SIG, noul Samsung Galaxy M12 va avea tehnologie Bluetooth 5.0 la bord, cea mai noua generatie. Telefonul a fost listat cu numarerele de modele SM-M127F/DS, SM-F127G/DS si SM-M127F/DSN pe site-ul Bluetooth SIG. Modelul SM-F127G/DS sugereaza ca telefonul va purta in anumite regiuni o alta denumire, cel mai probabil, Samsung Galaxy F12.

Pe de alta parte, pe site-ul WiFi Alliance, device-ul are numarul de model SM-M127F/DS, iar listarea sugereaza clar ca acest handset va avea la bord Androdi 11 ca sistem de operare. Totodata, device-ul va suporta Wi-Fi a/b/g/n (2.4 Ghz) si conectivitate Wi-Fi Direct. Din pacate, alte detalii nu ne sunt oferite.

Stim insa ca in materie de zvonuri dinspre Samsung stam destul de bine, astfel ca potrivit presei internationale, am aflat si ce alte specificatii interesante aduce Samsung Galaxy M12.

Acesta va avea o baterie impresionanta de 7.000 de miliamperi si va beneficia de un ecran de tip Ifiniti-V. Acest ecran va masura 6.5-inch sau 6.7-inch in diagonala, iar butonul power al telefonului va putea fi folosit si ca scannere de amprente.

In alta ordine de idei, in partea dreapta a telefonului, vom avea si butoanele de volum si butonul power, in timp ce in partea de jos descoperim portul USB de tip C si mufa audio de 3.5 mm pentru casti. De asemenea, tot acolo, va fi prezent un difuzor de trip „gril”.

Telefonul va avea un setup quad-camera pe spate, si potrivit rapoartelor din presa internationala, va avea o grosime de 8.9 milimetri. Cu alte informatii despre Samsung Galaxy M12 vom reveni si noi dupa lansarea oficiala. Pana atunci, iti recomandam un alt smartphone interesant al producatorului. Este vorba despre un mid-range care a fost pana acum foarte bine vandut in Romania si nu numai. Asadar, daca esti interesant de un smartphone mid-range mai bine cotat, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.