Stiri

Samsung Galaxy J7 Plus a fost lansat oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Asa cum v-am anuntat, Samsung Electronics pregatea lansarea modelului Samsung Galaxy J7 Plus, iar evenimentul cu pricina a avut loc in acest final de saptamana in Thailanda. Discutam despre cel de-al doilea terminal din istoria companiei sud-coreene care beneficiaza de camera duala in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy J7 Plus specificatii tehnice oficiale

Noul terminal al companiei Samsung Electronics se prezinta cu o configuratie foarte atractiva si un aspect care nu iese din tiparele obisnuite ale companiei din ultimii ani.

Samsung Galaxy J7 Plus (2)

Pe partea din fata, Samsung Galaxy J7 Plus are un display Super AMOLED de 5.5 inch cu rezolutie Full HD, ceea ce pare o constanta a modelulor J7 din ultima vreme.

Dar, Samsung Galaxy J7 Plus este superior modelelor Samsung Galaxy J7 si Samsung Galaxy J7 Pro in materie de RAMi. Noul device are la bord o memorie de 4Gb RAM, fata de configuratia bazata pe 3Gb a „partenerilor” sai de gama.

In mod surprinzator compania a optat pentru un altfel de procesor fata de ceea ce eram noi obisnuiti. Samsung a renuntat la procesorul proprietar Exynos si a apelat la un model MediaTek, P20, tactat la frecventa de 2.4 Ghz. Samsung Galaxy J7 Plus dispune de un spatiu de stocare a datelor de 32 GB, dar vom avea la dispozitie si lot pentru carduri microSD, prin care utilizatorii vor putea mari capacitatea nativa pana la 256 Gb.

Samsung Galaxy J7 Plus pare un device focusat pe selfie-uri atunci cand vine vorba despre modulul foto. Si asta pentru ca producatorul a decis sa apeleze la un senzor de 16 megapixeli pentru camera frontala. Dar, probabil ca este nedrept sa nu luam in calcul cu prioritate faptul ca J7 Plus devine al doilea terminal din portofoliul companiei sud-coreene care mizeaza pe o camera foto duala. Samsung Galaxy J7 Plus are o camera principala bazata pe doi senzori de imagine de 13, respectiv 5 megapixeli, un aspect care face si mai „puternic” decat pare acest device.

Samsung Galaxy J7 Plus

Nu in ultimul rand, presa asiatica remarca si puterea acumulatorului de pe Samsung Galaxy J7 Plus. Si asta pentru ca item-ul este echipat cu o baterie de tip built-in cu o capacitate de 3000 mAh. Terminalul are senzorul de amprenta incorporat in butonul HOME si foarte probabil va fi disponibil si in Europa.

Pretul de achizitie din Thailanda este de 325 de euro, deci ne putem astepta ca si in Europa sa putem cumpara Samsung Galaxy J7 Plus pentru minim 1500 de lei.

sursa: Samsung.com

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy J7 Plus
Price
Euro 325