Stiri

Samsung Galaxy J7 Duo va avea camera duala pe spate si Bixby, in premiera, pe zona mid-range a producatorului

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Modelul Samsung Galaxy J7 Duo va fi un terminal important pentru Samsung, in contextul in care device-ul va fi primul din zona mid-range a producatorului care asigura suport pentru Bixby. Din primele informatii, modelul va beneficia totodata si de camera duala pe spate. Mai multe detalii despre el, avem in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy J7 Duo primele informatii si detalii despre specificatiile sale tehnice

Dupa ce a lansat pe piata terminale importante din gama A precum Galaxy A8 2018 si Galaxy A8 Plus 2018, cei de la Samsung se pregatesc sa acorde ceva mai multa importanta gamei J. Astfel, apar primele informatii importante despre modelul J7, care se pare ca nu se va chema in acest an Samsung Galaxy J7 2018 ci Samsung Galaxy J7 Duo.

Samsung Galaxy J7 Duo

Un manual de utilizator oficial a scapat in presa si ne dezvaluie primele detalii importante despre noul Samsung Galaxy J7 Duo. Este de asteptat ca device-ul sa impresioneze la cateva capitole si sa reuseasca sa ofere o premiera fanilor companiei. Modelul Samsung Galaxy J7 Duo ar fi inregistrat cu numarul SM-J720F si se pare ca se apropie destul de rapid de lansarea sa oficiala.

Conform manualului de utilizator ajuns pe SamMobile, Samsung Galaxy J7 Duo va avea camera foto duala pe spate si va asigura suport pentru asistentul vocal Bixby. Se anunta astfel ca acest device va reprezenta o premiera pentru gama mid-range a producatorului. In schimb, nu avem un buton fizic pentru Bixby, astfel ca Samsung Galaxy J7 Duo va asigura suport pentru Bixby Home si Bixby Reminder (cel mai probabil).

Samsung Galaxy J7 Duo (2)

O alta surpriza placuta este ca handset-ul va avea (conform manualului ajuns pe SamMobile) o baterie detasabila. Astfel ca device-ul are sanse mari sa patrunda in topul nostru destinat modelelor de telefoane cu baterie detasabila. In ceea ce priveste specificatiile produsului, aflam ca Samsung Galaxy J7 Duo este asteptat sa aiba un ecrand e 5.5 inch in diagonala cu rezolutie HD. Se pare ca platforma mobila va incorpora un chipset Exynos 7885 care va fi cuplat cu versiuni diferite de memorie RAM (3GB/4GB RAM). Camera din spate va fi duala si va avea cel mai probabil senzori de 13, respectiv 5 megapixeli, in timp ce camera din fata, pentru selfie-uri si video calling, va avea o rezolutie de 8 megapixeli.

Handset-ul va beneficia de functionalitate dual SIM si de senzor de amprente, in timp ce sistemul de operare ales de producator este Android 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy J7 Duo a aparut deja in GeekBench unde a obtinut 1199 de puncte in testul single-core si 3803 puncte in testul multi-core. In schimb, in listarea de pe site-ul de benchmarking, J7 Duo avea doar 2 GB RAM. Ramane de vazut in ce versiune standard va fi lansat device-ul. Noi vom reveni cu amanunte despre modelul Samsung Galaxy J7 Duo in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes