Reviews

Samsung Galaxy J7 Duo anuntat in India » specificatii tehnice complete, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Acum cateva zile va scriam despre iminenta lansare a terminalului Samsung Galaxy J7 Duo, care trebuia sa reprezinte o premiera pentru producatorul sud-coreean in zona mid-range. Sud coreenii l-au anuntat astazi oficial pentru zona India, insa nu exista nicio urma de Bixby asa cum se tot vehicula in ultima vreme. Detalii complete despre Samsung Galaxy J7 Duo avem in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy J7 Duo specificatii complete, pareri si detalii oficiale dupa lansare

Noul device al companiei Samsung pe zona mid-range prinde viata in India, are slot dedicat dual SIM si un spate removable. Senzorul de amprente ale terminalului este incorporat in butonul Home, iar device-ul este capabil de conectivitate de tip 4G VoLTE.

Samsung Galaxy J7 Duo

Modelul Samsung Galaxy J7 Duo se bazeaza pe un ecran de 5.5-inch in diagonala si este un Super AMOLED imbracat in sticla curbata 2.5D. Rezolutia ecranului este HD, adica 1280 x 720 pixeli.

Samsung a ales sa mearga pe un procesor in-house, un chipset octa-core din seria 7. Este vorba despre Exynos 7 Series, un procesor tactat la frecventa de 1.6 Ghz si cuplat de producator cu 4 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare a datelor atinge 32 GB, extensibili pana la 256 GB prin intermediul unui card de memorie microSD.

Dotarile foto sunt rezonabile pentru acest nivel. Avem o camera foto principala duala, cu o combinatie de senzori de 13 megapixeli + 5 megapixeli si apertura f/1.9. Camera foto frontala a device-ului are o rezolutie de 8 megapixeli si beneficiaza (la fel ca si camera de pe spate) de LED Flash si aceeasi apertura (f/1.9).

Samsung Galaxy J7 Duo (1)

Noul model Samsung Galaxy J7 Duo cantareste 174 de grame, are un design placut si o grosime de 8.2 milimetri. Telefonul primeste tehnologie Wi-Fi 802.11 ac (2.4 Ghz + 5 Ghz), dar si tehnologie Bluetooth v4.2. Capacitatea acumulatorului atinge pragul celor 3.000 de miliamperi. Samsung Galaxy J7 Duo este echipat din fabrica cu noul sistem de operare al Google, Android 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy J7 Duo disponibilitate si pret

Conform site-ului fonearena.com, noul Samsung Galaxy J7 Duo va putea fi achizitionat pe culori precum negru si auriu, iar pretul sau in India este de 16.990 de rupii indiene, echivalentul sumei de (aproximativ) 1000 de lei la data redactarii acestui articol. Iata declaratia oficiala a lui Mohandeep Singh, Senior Vice President al sectorului Business pentru Samsung India:

„Cu Samsung Galaxy J7 Duo incercam sa ducem inovatia la un alt nivel pe seria J. Introducerea camerei foto duale in gama Galaxy J arata ca suntem deschisi sa aducem consumatorilor inovatii importante, care sa-i ajute in viata de zi cu zi. Specificatiile superioare precum si optiunile inovative de pe modelul Samsung Galaxy J7 Duo ne vor consolida pozitia de lideri la acest nivel in zona India”.

Samsung Galaxy J7 Duo specificatii cheie:

  • – ecran de 5.5 inch Super AMOLED HD
  • – procesor in-house Exynos 7870 de 1.6 Ghz
  • – memorie RAM de 4 GB
  • – memorie ROm de 32 GB
  • – Android 8.0 Oreo la bord
  • – telefon dual sim
  • – 13+5 megapixeli pe spate
  • – 8 megapixeli pe fata
  • – senzor de amprente
  • – 174 de grame si 8.2 milimetri grosime
  • – acumulator de 3.000 de miliamperi

Samsung Galaxy J7 Duo prima concluzie

Galaxy J7 DuoChiar daca nu are o rezolutie impresionanta pe ecranul sau de 5.5 inch, telefonul va oferi o calitate mai mult decat decenta (vorbim totusi de un Super AMOLED) si va castiga probabil destul de mult la capitolul autonomie.

Ne bucura faptul ca Samsung a apelat la o camera foto duala pe spate, iar daca ne raportam la pretul final de achizitie al telefonului, cred ca aceasta combinatie de senzori de pe spate plus diafragma buna (f/1.9) vor oferi rezultate foarte bune pentru viitorii cumparatori. In plus, functiile Live Focus si Background Blur Shape suna destul de atractiv pe un mid-range nu foarte scump.

Pretul de achizitie ar trebui sa fie rezonabil, insa e foarte adevarat, depinde la ceea ce ne raportam. Pentru brand, e clar ca Samsung a pus ceva in plus la costuri, pentru ca altfel, pentru o suma aproximativ egala, putem gasi si alte mid-range-uri macar la fel de bune, daca nu chiar mai bune.

Spre exemplu, necunoscutul 360 N6 Pro, care a lasat o impresie placuta dupa lansarea sa oficiala. Rezultatele octa-core-ului productie interna (prezent si pe dispozitive ca Samsung Galaxy J5 2017 ori Samsung Galaxy J7 2017), sunt insa bune si, poate si acesta din urma este un argument pentru pretul cam piperat la care s-a oprit gigantul sud-coreean.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy J7 Duo