Stiri

Samsung Galaxy J7 Core lansat oficial in Filipine

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Piata din Asia are de astazi un nou terminal din gama Galaxy. Este vorba despre Samsung Galaxy J7 Core un terminal care a „primit unda verde” in Filipine si care va costa aproximativ 750 de lei.

Samsung Galaxy J7 Core detalii oficiale si specificatii tehnice

Dupa ce a lansat in mare secret Samsung Galaxy J2 2017 in India, gigantul sud-coreean se adreseaza din nou pietei asiatice prin device-ul denumit Samsung Galaxy J7 Core. Este vorba despre o versiune usor diferita a terminalului Samsung Galaxy J7 Nxt pe care producatorul a ales sa o denumeasca astfel pentru zona asiatica.

Samsung Galaxy J7 Core (2)

Terminalul va fi disponibil pe culorile negru si auriu si disponibil pentru moment doar in aceasta zona. Ce specificatii aduce Samsung Galaxy J7 Core pietei? Aflam imediat!

Noul terminal este privit de presa chineza drept o versiune „tone-down” de Galaxy J7 2017 si de presa indiana drept un Galaxy J7 Nxt care a fost lansat in India in iulie. Samsung Galaxy J7 Core vine cu ecran de 5.5 inch HD AMOLED, care suporta o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Device-ul este motorizat de un procesor octa-core de 1.6 Ghz cuplat cu 2 Gb memorie RAM si cu 16 Gb pentru stocarea de date. Aceasta memorie nativa poate fi extinsa prin slotul pentru carduri externe, permitand un card microSD cu o capacitate de pana la 256 GB.

Samsung Galaxy J7 Core ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si este sustinut de o baterie cu o capacitate de 3000 de miliamperi. In ceea ce priveste departamentul foto, noul J7 Core se bazeaza pe o camera principala cu apertura F/1.9 si rezolutie 13 megapixeli si pe un selfie-cam de 5 megapixeli cu apertura F/2.2. In materie de conectivitate, Samsung Galaxy J7 Core „vede” 4G VoLTE si ofera bluetooth v4.0, Wi-Fi, GPS, port USB si port audio de 3.5 milimetri.

Samsung Galaxy J7 Core

Samsung Galaxy J7 Core are 7.6 milimetri grosime, 78.6 milimetri latime si 152,4 milimetri inaltime. Conform presei filipineze, J7 Core asigura o autonomie de pana la 21 de ore in convorbiri si un rulaj de pana la 11 ore pe internet sau de 17 ore pentru video playback.

Summary
product image
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy J7 Core