Stiri

Samsung Galaxy J3 Prime specificatii, imagini si impresii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy J3 Prime este un smartphone marca Samsung destinat utilizatorilor interesati sa achizitioneze un terminal de buget cu caracteristici bune pentru acest segment. Terminalul a fost lansat in Statele Unite si a fost listat la pretul de 150 de dolari.

Samsung Galaxy J3 Prime specificatii si detalii

Samsung Electronics nu neglijeaza segmentul de buget, iar Samsung Galaxy J3 Prime pare sa fie unul dintre terminalele atractive pentru aceasta zona. Modelul beneficiaza de o constructie eleganta, de finisaje cu valente premium si un stil autentic pentru un device de tip Samsung. Carcasa acestui dispozitiv are 8.89 milimetri, iar pe partea din spate a item-ului putem descoperi camera principala si blitzul, montate pe o insertie din plastic.

Samsung Galaxy J3 Prime

Partea din fata a terminalului este insa dominata de display-ul cu diagonala de 5 inch. Ecranul Samsung Galaxy J3 Prime are din pacate doar o rezolutie HD, insa asa cum am explicat in dese randuri, chiar daca noi ne-am dori ceva mai mult la acest capitol, va trece destul de mult timp pana vom putea achizitiona un handset cu afisaj macar Full HD pentru sectorul de buget. In cazul Samsung Galaxy J3 Prime avem asadar un display cu rezolutie 1280×720 si se pare, cu unghiuri foarte bune de vizualizare.

Dezamagitoare insa sunt specificatiile camerelor foto, un aspect unde eu cred ca Samsung trebuia sa mai lucreze. Chiar daca in discutie este un terminal de buget, un telefon ieftin, dar util, in ceea ce priveste dotarile foto, Samsung in opinia mea, da gres. Pentru un brand atat de mare, mi se pare oarecum nefiresc ca fie si un Samsung Galaxy J3 Prime – telefon de buget- sa fie echipat cu un senzor de imagine de 2 megapixeli pe camera foto frontala. Practic, lipseste chiar utilitatea din descriere, pentru ca mi-e greu sa cred ca Samsung v-a transforma pe acest sector modelul J3 Prime intr-un top list, cand piata asiatica ofera alternative excelente la preturi chiar mai mici. Camera principala are un senzor de imagine de 5 megapixeli si primeste tehnologie auto-focus, insa nici din aceasta perspectiva, pe mine personal, nu ma convinge.

Samsung Galaxy J3 Prime (2)

In schimb, Samsung Galaxy J3 Prime are si specificatii care ma impresioneaza. Faptul ca device-ul vine cu Android 7.0 Nougat inca din fabrica este un detaliu semnificativ, de o importanta evidenta. Modelul este unul 4G LTE si foloseste in opinia mea o placa video buna pentru un telefon de buget: Mali T720. Procesorul este de asemenea unul decent, un quad-core Exynos 7570 produs chiar de catre Samsung si tactat la frecventa de 1.4 Ghz. In ceea ce priveste capacitatea de stocare, Samsung Galaxy J3 Prime vine cu 16GB memorie nativa, dar aceasta poate fi marita pana la 128 GB prin carduri de tip microSD. Memoria RAM insa nu este nici ea una impunatoare, Samsung asigurand terminalului J3 Prime o memorie RAM de 1.5 GB.

Lista specificatiilor device-ului este intregita de prezenta unui acumulator cu o capacitate de 2600 mAh, o baterie despre care se spune ca rezista pana la 20 de ore in convorbiri si pana la 20 de zile in standby. Nu am motive sa ma indoiesc de acest lucru, mai ales ca Samsung Galaxy J3 Prime nu cred ca va solicita foarte mult acest acumulator. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi 802.11 dual band, iar terminalul nu este privat de GPS si Bluetooth de ultima generatie.

Asa cum specificam inca din startul articolului, Samsung Galaxy J3 Prime costa 150 de dolari in America si se pare ca va putea fi achizitionat doar pe culoarea neagra. Daca esti plictisit de aspectul telefoanelor Samsung si vrei sa asiguri o nota in plus de personalitate dispozitivelor tale, achizitioneaza o husa Samsung din oferta noastra. Acestui dispozitiv cred eu ca i-ar prinde bine o husa eleganta si rezistenta, pentru ca primul impact vizual cu telefonul lasa o nota de instabilitate. Analizand specificatiile Samsung Galaxy J3 Prime (nu si felul in care functioneaza terminalul), as putea spune ca modelul are un hardware decent pentru un telefon de buget si un mare plus prin prezenta Android 7.0 Nougat. Cu toate ca sunt constient ca vorbim de un terminal de buget, pretul mi se pare destul de mare. Mult mai bine cred ca se va adapta Samsung la pretul pe care-l va aloca terminalului Samsung Galaxy J5 2017, despre care puteti citi mai multe aici.

Samsung Galaxy J3 Prime (3)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung Electroncis
Product Name
Samsung Galaxy J3 Prime
Price
$ 150