Stiri

Samsung Galaxy Folder 2 detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Folder 2, telefonul flip cu Android al celor de la Samsung Electronics, a fost lansat oficial in Correa de Sud. Este vorba despre succesorul seriei Galaxy Folder lansata pentru prima data in 2013.

Samsung Galaxy Folder 2 detalii oficiale

Samsung Galaxy Folder 2 (2)Noul telefon de tip flip al celor de la Samsung are conform oficialilor companiei sud-coreene un design „retro” si un design cat se poate de interesant. Publicatia Korea Harald il descrie drept „o versiune imbunatatita a modelului pe care compania producatoare l-a lansat anul trecut in China”, ceea ce pare sa fie perfect adevarat, mai ales daca tinem cont de faptul ca Samsung Galaxy Folder 2 n-a mai ajuns in cele din urma si pe piata din Coreea de Sud.

Specificatiile sale sunt destul de curajoase pentru un telefon de acest tip. Samsung se adreseaza in mod cert unei anumite game de clienti destul de fideli, dar este greu de crezut ca tinand cont de trendul actual, sud-coreenii se vor inghesui sa achizitioneze un smartphone de tip flip. Modelul 2017 al Samsung Galaxy Folder 2 are un display de 3.92 inch, insa nu primim din partea producatorului si o descriere exacta a acestuia, astfel ca la ora redactarii acestui articol nu detinem informatii suplimentare legate de rezolutia ecranului.

Gigantul sud-coreean a mers pe implementarea unui procesor bun de la Qualcomm in acest telefon. Sau, mai exact, pe cel mai bun procesor pe care-l putea include pentru a se integra in pret si a se incadra totodata in clasa seriei. Snapdragon 425 de la Qualcomm este un chipset quad-core, setat la frecventa de 1.4Ghz. Configuratia este completata de producator cu 2 GB memorie RAM si alti 16 GB destinati spatiului de stocare intern. Galaxy Folder 2 nu este lipsit de slotul pentru carduri microSD, cel prin care utilizatorul poate creste optional capacitatea memoriei interne, pana la 256GB.

Din pacate, Samsung Galaxy Folder 2 ruleaza din fabrica doar Android 6.0 Marshmallow, insa vine cu o baterie destul de buna: 1950 miliamperi capacitate. Camerele foto sunt de tip entry level: camera principala are un senzor de imagine de 8 megapixeli, in timp ce camera frontala, destinata selfie-urilor, are o rezolutie de 5 megapixeli.

Telefonul vine cu butoane fizice separate pentru a incarca contactele, textele si caracteristicile camerei. Conform producatorului, modelul nou de Samsung Galaxy Folder 2 are si un widget imbunatatit care permite utilizatorilor sa vizualizeze utilizarea datelor. Evident utilizatorii pot configura dimensiunea fonturilor si a iconitelor de aplicatii. 15 tonuri de apel detine noul Samsung Galaxy Folder 2.

Conform Korea Harald, device-ul va costa aproximativ 250 de dolari, insa sansele ca acest telefon sa ajunga dincolo de granitele Coreei de Sud sunt relativ mici.

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
2.5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy Folder 2