Stiri

Samsung Galaxy Fold 2 în imagini. Noul smartphone se presupune că a ajuns în mediul online

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Ceea ce pare a fi noul Samsung Galaxy Fold 2 este reprezentat in cateva fotografii care au ajuns pe site-ul de socializare chinez Weibo. Vorbim, in cele de urmeaza, despre un smartphone pliabil marca Samsung.

Deja, in cadrul Samsung Developers Conference, cei de la Samsung au prezentat un tease pentru noul model Samsung Galaxy Fold 2. Stilul de pliere pentru Samsung Galaxy Fold a creat multe dificultati companiei sud-coreene. Noua generatie de telefoane de la Samsung pe acest calapod se muta la un alt nivel. Mai exact, va adopta stilul clapeta.

Samsung Galaxy Fold 2 în imagini

Știm cu toții că Samsung lucrează în prezent la un nou smartphone pliabil, cu un design de tip clamshell, despre care se spune că este denumit Galaxy Fold 2. Acum, cateva presupuse fotografii au ajuns in mediul online, fotografii care dezvăluie viitorul smartphone pliabil al companiei Samsung.

Aceste fotografii au ajuns deja pe site-ul de socializare chinez Weibo și arată un smartphone pliabil Samsung. Imaginea dezvăluie că Galaxy Fold 2 va veni cu un design similar așa cum s-a văzut recent cu Moto RAZR 2019. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot plia smartphone-ul pe vertical, la fel ca un telefon flip.

samsung galaxy fold 2

Panoul superior al smartphone-ului pliabil din partea din spate este livrat cu o configurație cu cameră duală cu bliț LED și există un mic ecran care afișează ora, data și procentul de baterie. În plus, pot apărea și unele notificări. De remarcat si faptul ca noul afisaj pliabil va avea incorporata deja celebra punch hole (gaura in ecran). Marginile terminalului sunt destul de subtiri, iar panoul de bază dispune de un port USB de tip C, flancat de doua difuzoare. Partea din dreapta a dispozitivului dispune de un control de volum. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de autentificare a imaginii, așa că vă sugerăm să tratati toate aceste informatii cu urma de indoiala inevitabila.

Ne asteptam ca acest nou model de la Samsung sa nu coste deloc putin. Estimarile noastre se indreapta spre 1200-1500 de euro in acest moment. Vom reveni insa cu amanunte despre noul Samsung Galaxy Fold 2, telefonul pliabil cu clapeta pe care il pregateste producatorul.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy Fold 2