Stiri

Samsung Galaxy F62 va avea procesor Exynos 9825 la bord. Aici toate specificatiile tehnice disponibile

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Potrivit presei internaționale, noul Samsung Galaxy F62 va beneficia de procesorul Exynos 9825 al producatorului. Device-ul va avea totodată o memorie de 6GB RAM la bord. Toate detaliile si specificatiile tehnice, in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy F62 specificatii tehnice

Samsung Electronics este gata sa lanseze oficial pe piata cel mai nou model al său din seria F. Se pare ca acest model se va chema Samsung Galaxy F62.

Potrivit tipsterului Ishan Agarwal, noul model are numarul SM-E625F si se afla deja in lucru, urmand a fi lansat in scurt timp, in mod oficial, pe piata.

Cei de la 91Mobiles noteaă ca aceast smartphone, cu numărul de model SM-E625F a ajuns si in baza de date a site-ului de benchmarking, GeekBench. Astfel, o mare parte dintre specificatiile sale au ajuns si in mediul online.

Se pare ca noul handset va avea la bord procesorul Exynos 9825 SoC, o informație confirmată și de un alt tipster, Abhishek Yadav.

Pe de altă parte, Samsung Galaxy F62 va avea o memorie RAM de 6GB si va rula din fabrica Android 11 OS, proaspăt scos din cutie. Potrivit presei internaționale, modelul a bifat 763 de puncte, respectiv 1952 de puncte in testele GeekBench single-core si multi-core.

Va reamintim ca Samsung Galaxy F41 este primul smartphone din seria F, iar el va fi urmat de acest model, Samsung Galaxy F62. Galaxy F41 beneficiaza de un ecrna de 6.4-inch cu rezolutie Full HD Plus si tehnologie Infinity U. F41 avea la bord tot un procesor Exynos (model 9611) si o memorie de 6GB RAM si 64GB sau 128GB pentru stocarea de date. La fel ca si modelul Galaxy F41, noul model Samsung Galaxy F62 va avea o baterie de 6.000 de miliamperi. Un plus vine de la faptul ca noul model va avea cel mai nou sistem de operare Android (versiunea 11) fata de modelul F41 care rula din fabrica Android 10.

Pana la lansarea oficială a acestui model, iti recomandam un alt smartphone interesant al producatorului. Este vorba despre un mid-range care a fost pana acum foarte bine vandut in Romania si nu numai. Asadar, daca esti interesant de un smartphone mid-range mai bine cotat, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.