Reviews

Samsung Galaxy F41 – specificatii tehnice, detalii oficiale si pret

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Noul Samsung Galaxy F41 a fost anuntat oficial in India. Device-ul vine cu un ecran AMOLED cu decupaj in forma waterdrop, dar si cu o baterie imensa de 6.000 de miliamperi. Mai multe informatii despre noul model Samsung Galaxy F41, aflam in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy F41 – specificatii tehnice, detalii oficiale si pret

Samsung Galaxy F41 este primul telefon lansat de compania Samsung in seria Galaxy F. Noul smartphone a fost prezentat oficial in India si are cateva specificatii interesante. Pentru inceput insa, sa vorbim despre pretul lui Samsung Galaxy F41 .

Noul model Samsung Galaxy F41 este disponibil in versiunile de 6GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date, versiune care costa 16.999 de rupii indiene, adica aproximativ 960 de lei. De asemenea, modelul este disponibil in varianta de 6GB dedicati memoriei RAM si 128 GB pentru stocarea de date. Aceasta varianta este putin mai scumpa, depasind cu putin 1000 de lei. De precizat ca noul model Samsung Galaxy F41 este disponibil pe culorile verde, negru si albastru, iar in acest moment beneficiaza de un pret promotional pe site-ul Flipkart. Sa vedem acum si ce specificatii tehnice aduce acest model nou din seria F de la Samsung Electronics.

Samsung Galaxy F41 are un ecran FHD Plus, tehnologie Super AMOLED Infinity-U de 6,4 inci cu rezoluție 1080 x 2340 pixeli și luminozitate de 420 nits. Sub capotă, telefonul este alimentat de procesorul Exynos 9611 octa-core dezvoltat in-house, împreună cu o memorie de 6 GB RAM și 64 GB sau 128 GB de stocare la bord. În plus, veți putea extinde spațiul de stocare printr-un card microSD dedicat cu până la 512 GB.

Telefonul are o baterie masivă de 6000 mAh cu suport de încărcare de 15 W și rulează pe Android 10 care se bazează pe One UI. Pentru securitate, acest nou smartphone vine cu un senzor de amprentă digitală în partea din spate și funcția de deblocare a feței.

Pentru configurarea camerei, Galaxy F41 este echipat cu camere triple spate cu o combinație între o cameră principală de 64 megapixeli, o cameră de unghi larg de 123 megapixeli de 123 ° și o cameră de adâncime de 5 megapixeli. Pentru partea din față, există o cameră selfie de 32 megapixeli.

În ceea ce privește conectivitatea, acesta acceptă dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS, USB Type-C și dual-SIM. Aparatul are o grosime de 8 mm și cântărește aproximativ 191 de grame.

Pareri la prima vedere

Device-ul are un procesor promitator la bord. Chipset-ul Exynos 9611 de la Samsung este un octa-core bun care te va ajuta sa iti indeplinesti task-urile zilnice fara probleme. Colaborarea cu memoria de 6GB RAM mi se pare ideala in acest context. Ai suficienta capacitate de stocare a datelor in special pe versiunea care se apropie ca pret de 1000 de lei. Impresionant la acest device mi se pare bateria imensa de 6.000 de miliamperi, care beneficiaza in plus si de incarcare rapida la 15W. Producatorul ne asigura ca device-ul va beneficia de o autonomie care ne va surprinde placut. In alta ordine de idei, device-ul este decent echipat in zona foto si sta destul de bine si pe partea de conectivitate. Este un mid-range interesant, care vom vedea cand sau daca va ajunge oficial si in Europa, dar probabil ca acest lucru se va intampla. Il asteptam si noi la teste.

Pana atunci, iti recomandam si alte mid-range-uri atractive in sectiunea review-uri de pe blog.catmobile.ro. Spre exemplu, daca esti interesant de un smartphone mid-range in aceeasi regiune de pret, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.