Stiri

Samsung Galaxy F23 5G – specificații tehnice, detalii cheie și disponibilitate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Samsung a anunțat oficial că va lansa modelul Samsung Galaxy F23 5G. Noul smartphone va ajunge în India pe 8 martie și va fi alimentat de procesorul Snapdragon 750G. Se pare că va beneficia de un ecran cu rată de împrospătare de 120 Hz. Mai multe informații, în cele ce urmează.

Specificații tehnice, detalii cheie și disponibilitate Samsung Galaxy F23 5G

Samsung este gata să lanseze în curând un nou dispozitiv din seria F în India, care ar trebui să fie Galaxy F23 5G. Galaxy F23 5G este deja anunțat că va veni cu multe premiere în seria F. Samsung a confirmat, de asemenea, că dispozitivul va fi lansat în India pe 8 martie, împreună cu unele dintre specificațiile cheie, cum ar fi procesorul și detaliile legate de afișare.

Galaxy F23 5G va fi primul smartphone din seria F al Samsung din 2022. Va fi alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 750G, primul procesor Snapdragon de pe un smartphone din seria F. De asemenea, smartphone-ul va dispune de un afișaj FHD+ cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, dar și cu protecție Gorilla Glass 5. A fost lansat un microsite dedicat pentru smartphone, care confirmă, de asemenea, că dispozitivul va fi vândut prin intermediul site-ului flipkart.

În ceea ce privește alte specificații despre care se vorbește deja în presa de specialitate, Samsung Galaxy F23 5G ar trebui să vină cu o configurație de cameră triplă, care include un senzor primar de 50 MP în spate, împreună cu un obiectiv ultra-larg de 8 MP și un senzor terțiar de 2 MP. În plus, ar trebui să aibă opțiuni de 6 GB și 8 GB de RAM. Scurgerile sugerează stocarea la bord de 128 GB disponibilă pe dispozitiv. În plus, telefonul este de așteptat să aibă o mufă pentru căști de 3,5 mm.

În ceea ce privește alte lansări recente de la Samsung, acesta a dezvăluit recent Galaxy A03 în India în trei culori – negru, roșu și albastru. Telefonul are un preț de 10.499 rupii indiene (aproximativ 620 de lei) pentru varianta de 3GB+32GB și 11.999 rupii indiene (aproximativ 700 de lei) pentru varianta de 4GB+64GB.

Galaxy A03 are un LCD HD+ de 6,5 inchi cu o rezoluție de 1560 × 720 pixeli și o crestătură Infinity-V. Este alimentat de un SoC Unisoc T606 octa-core care este tactat la 1,6 GHz. Telefonul are până la 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare cu suport pentru extinderea stocării de până la 1 TB.