Reviews, Stiri

Samsung Galaxy C9 Pro pret, specificatii si review

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Phableta Samsung Galaxy C9 Pro a fost prezentata oficial de Samsung Electronics si va fi lansata spre finalul lunii februarie a acestui an pe piata din India. Aspectuos, cu un display interesant protejat de Corning Gorilla Glass (recomandam totusi achizitionarea unei folii de protectie Samsung in cazului acestui device) cu un procesor decent si cel mai important, cu 6 GB memorie RAM, Samsung Galaxy C9 Pro reprezinta una dintre promisiunile cele mai interesante ale concernului sud-coreean in acest debut de an.

Samsung Galaxy C9 Pro specificatii si review

Samsung Galaxy C9 Pro

Samsung Galaxy C9 Pro

Pentru prima data in maniera oficiala, despre Samsung Galaxy C9 Pro s-a vorbit in luna octombrie a anului trecut. Specificatiile vehiculate in acea perioada au atras imediat atentia presei de specialitate asupra dispozitivului, insa criticile n-au fost deloc putine. Dupa lansarea sa oficiala, criticile la adresa Samsung Galaxy C9 Pro s-au pierdut treptat pe drum, iar smartphone-ul pare sa fie destul de bine primit. Impresioneaza prin detalii si aspectul sau captivant, dar si dezamageste la anumite capitole. Unul dintre cele mai importante, cel putin conform viziunii mele, este faptul ca Samsung Galaxy C9 Pro ruleaza totusi pe Android Marshmallow 6.0.1, asta desi Android 7.0 Nougat a fost anuntat inca din vara anului trecut. Phableta dispune totusi de cateva plusuri vizibile pentru aceasta nisa.

Display-ul super AMOLED de 6 inch cu rezolutie 1920×1080 pixeli este unul ofertant si satisfacator. Acesta este protejat de Corning Gorilla Glass si are un raport display-corp de 75.5%. Samsung Galaxy C9 Pro sta bine la acest capitol si indraznesc eu sa spun ca sta destul de bine si la capitolul procesor. Qualcomm Snapdragon 653 de tip octa – core nu este cel mai cunoscut sau cel mai bun procesor de pe piata, dar nu este nicidecum un procesor rau. Cu ajutorul sau si al impresionantei memorii de 6GB RAM, Samsung Galaxy C9 Pro se misca foarte bine, iar acceleratorul grafic Adreno 510 pare sa fie de asemenea la inaltime. Spatiul de stocare pe acest telefon atinge 64 GB, ceea ce reprezinta inca o veste buna. El se poate extinde prin microSD pana la 256 GB.

Telefonul beneficiaza de conexiune 4G cu viteze de pana la 300 Mbps in download, respectiv 50 Mbps in upload. Desi arata foarte bine, preferabil este sa-l imbracati intr-o husa Samsung, pentru ca riscul zgarieturilor este unul evident. Functii precum cititor de amprena, GLONASS/ BDS, radio FM, hotspot, wi-fi sau A-GPS sunt prezente, in timp ce acumulatorul sau bifeaza dimensiuni apreciabile, asa cum era de asteptat. 4000 mAh are bateria Samsung Galaxy C9 Pro plus functia incarcare rapida. Sistemul de camere este unul dual, iar aici Samsung Galaxy C9 Pro castiga din nou multi adepti. Camera frontala are 16 megapixeli si autofocus plus dual-LED (dual tone), in timp ce camera frontala pentru selfie are tot 16 megapixeli si este capabila sa filmeze 1080p (f/1.9 apertura).

Specificatii tehnice complete:

  • Display: Super AMOLED 6.0 inch (1080×1920)
  • Protectie: Corning Gorilla Glass
  • Sistem de operare: Android OS v6.0.1 Marshmallow
  • Chipset: Snapdrahon 653
  • CPU: Octa-core (4×1.95 GHz Cortex-A72 & 4×1.4 GHz Cortex-A53)
  • GPU: Adreno 510
  • Memorie RAM: 6GB
  • Spatiu stocare: 64 GB
  • Camera foto: principala (16 megapixeli), secundara (16 megapixeli)
  • Acumulator: 4000 mAh
  • Dimensiuni: 162.9 x 80.7 x 6.9 mm

Samsung Galaxy C9 Pro pret

Conform informatiilor de pe piata din India, phableta Samsung Galaxy C9 Pro va costa 550 de dolari. Aproape sigur, Samsung Galaxy C9 Pro va putea fi achizitionat spre mijlocul anului si in Romania, dar costurile pentru achizitionarea sa vor atinge probabil 2500 de lei. Un pret mare intr-adevar, pentru o phableta ce e drept de calitate produsa de unul dintre cele mai mari nume din domeniul telefoniei mobile.

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy C9 Pro