Reviews, Stiri

Samsung Galaxy C8 a fost lansat oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy C8Cei de la Samsung Electronics au ales China drept loc de prezentare pentru noul lor terminal, Samsung Galaxy C8. Modelul este disponibil pe culori precum negru, auriu si roz, dar pentru moment, producatorul sud-coreean nu a anuntat un pret oficial pentru acest dispozitiv. Smartphone-ul va fi disponibil pe piata chineza in foarte scurt timp si este cel de-al treilea terminal al companiei cu camera foto duala, dupa Samsung Galaxy Note 8 si Samsung Galaxy J7 Plus.

Ce aduce noul Samsung Galaxy C8?

Terminalul imbraca un design unibody metalic si este dominat in partea sa frontala de un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli). Ati ghicit: ecranul este un Super AMOLED de buna calitate, menit sa asigure un raport excelent cu restul corpului, dar si o densitate a pixelilor de calitate.

Samsung Galaxy C8 este motorizat de un procesor de tip octa-core de la MediaTek. Iata ca nici pentru acest device nu primim un chipset proprietar marca Exynos, desi o perioada aceasta posibilitate a fost intens vehiculata. Avem in schimb un procesor puternic, Helio P20, tactat la frecventa de 2.39 Ghz. El este cuplat cu 3 sau 4 GB memorie RAM (in functie de versiune) si cu 32 sau 64 GB stocare de date (de asemenea, in functie de versiune). Memoria nativa a telefonului este extensibila datorita includerii de catre producator a unui slot microSD in structura terminalului. Aceasta capacitate de stocare se poate extinde pana la 256 GB.

Modelul Samsung Galaxy C8 ruleaza Android 7.1.1 Nogat customizat cu interfata UI a celor de la Samsung Electronics. Producatorul apeleaza la o baterie destul de puternica, baterie ce are o capacitate de 3000 de miliamperi si care se presupune ca va asigura o autonomie buna telefonului.

Galaxy C8 vine cu recunoastere faciala care dincolo de deblocarea device-ului te lasa sa deschizi anumite aplicatii. Functia Samsung Always-On permite de asemenea utilizatorilor sa citeasca notificarile fara a deschide telefonul. Nu lipseste nici asistentul Bixby din configuratia finala a terminalului.

Samsung Galaxy C8 (2)

In ceea ce priveste compartimentul foto, Samsung Galaxy C8 vine cu un setup foarte interesant si util. Telefonul are camera duala pe partea din spate, camera echipata cu doi senzori de calitate. Primul este un RGB de 13 megapixeli cu apertura f/1.7, iar al doilea un senzor monochrom de 5 megapixeli cu apertura f/1.9. Ambele camere beneficiaza de LED Flash si inregistrare video format Full HD. Camera frontala a modelului are o rezolutie de 16 megapixeli si o apertura f/1.9. La capitolul conectivitate avem 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.2, GPS si USB Type – C.

Vom reveni cu informatii referitoare la pretul final de achizitie al acestui noul telefon lansat de Samsung Electronics.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy C8