Stiri

Samsung Galaxy C10 va fi lansat, in curand: vezi specificatiile din AnTuTu

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Electronics pregateste lansarea modelului de telefon Samsung Galaxy C10, dupa luni intregi de speculatii legate de el. Device-ul si-a dezvaluit specificatiile in baza de date a site-ului AnTuTu

Lansarea Samsung Galaxy C10, iminenta

Inca din al treilea trimestru al anului trecut s-a zvonit ca Gigantul din Suwon va lansa modelul Samsung Galaxy C10, un terminal care va imbratisa tehnologia dual-camera. Cu toate acestea, in ciuda masivului interes manifestat in jurul lansarii sale si a valului de informatii care au insotit posibilele specifiactii ale produsului, Samsung Galaxy C10 n-a ajuns pe piata in 2017.

Zvonurile anterioare ne anuntau ca Galaxy C10 va fi recunoscut dupa numarul de model SM-C9150. Tinand cont de faptul ca un telefon cu acest numar a aparut deja in baza de date a site-ului de benckmarking AnTuTu, acest detaliu ne face sa credem ca lasnarea Samsung Galaxy C10 este iminenta.

Ramanand insa pentru o clipa la capitolul „zvonuri”, pe finalul anului trecut s-a vehiculat varianta lansarii comune a modelelor Galaxy C10 si Galaxy C10 Plus. Cel de-al doilea model, avea de fapt acest numar SM-C9510, insa din informatii aproape sigure oferite de presa sud-coreeana, Samsung a renuntat la acest proiect, astfel ca modelul cu numarul SM-C9510 nu va fi Samsung Galaxy C10 Plus, ci modelul standard, C10. Prin urmare, ne asteptam ca puternicul brand asiatic sa lanseze acest model in perioada urmatoare, insa pana atunci sa aruncam o privire peste ceea ce va aduce din punct de vedere al configuratiei acest handset.

Teoretic, asa va arata Galaxy C10!

Samsung Galaxy C10 specificatii tehnice conform AnTuTu Benchmark

Unul dintre primele detalii care ies in evidenta din listarea AnTuTu este faptul ca modelul Samsung Galaxy C10 nu va rula Android Oreo, ci Android 7.1.1 Nougat.

Asa cum ne asteptam, Samsung opteaza pentru un procesor Snapdragon, care in cazul C10 va fi modelul 660. Cred ca stii deja ca acest chipset este foarte probabil, unul dintre cele mai bine cotate procesoare ale momentului si aproape sigur, cel mai puternic din gama mid-range. Daca vrei sa te convingi de argumentele acestui chip de la Qualcomm, poti afla de aici de ce Snapdragon 660 este cel mai bun procesor mid-range.

De remarcat, faptul ca Samsung va asocia acest procesor pe Samsung Galaxy C10 cu 6GB memorie RAM! Chip-ul va fi asociat cu tehnologii noi, moderne, asa cum sunt bluetooth 5.0 si USB 3.1, dar nu va fi privat nici de tehnologia de incarcare rapida Quick Charge 4.0, cea mai noua “constructie” a celor de la Qualcomm.

Samsung Galaxy C10

Capacitatea de stocare a datelor este de 64 GB conform listarii de pe AnTuTu, detalii care ne bucura si ne incurajeaza sa credem in performanta acestui telefon.

In ceea ce priveste ecranul telefonului, aflam din aceeasi sursa ca Galaxy C10 se va baza pe un ecran Full HD, cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli. Cel mai probabil, diagonala ecranului va fi una mare, de 6-inch, insa handset-ul va pastra un aspect traditional, 16:9.

De remarcat si faptul ca acumulatorul telefonului se pare ca va avea o capacitate mare, una care va fi cel mai probabil avantajoasa pentru viitorul utilizator (4000 de mAh).

Ce pret va avea totusi Samsung Galaxy C10?

Nu exista informatii concrete la acest capitol, ci doar simple speculatii. Evident, pentru ca in discutie este un terminal foarte atractiv, atat ca aspect cat si ca specificatii tehnice, interesul pentru pretul sau de achizitie este mare.

Am insa vesti proaste pentru tine: se pare ca Galaxy C10 va costa peste 500 de dolari, un pret care depaseste putin asteptarile noastre. Este de asteptat ca Samsung Galaxy C10 sa fie disponibil dupa lansarea oficiala pe culori precum roz-auriu, roz simplu si negru.

La data redactarii acestui articol, din pacate nu avem o data concreta de lansare a acestui atractiv model de telefon al Samsung Electronics.

Summary
Samsung Galaxy C10 va fi lansat, in curand: vezi specificatiile din AnTuTu
Article Name
Samsung Galaxy C10 va fi lansat, in curand: vezi specificatiile din AnTuTu
Description
Dupa lungi speculatii, Samsung Galaxy C10 ar urma sa fie, in sfarsit, lansat oficial de catre gigantul din Suwon: vezi detalii si pret posibil
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo