Stiri

Samsung Galaxy C10 primele imagini si posibil pret de achizitie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Aflam in urma cu putin timp ca Samsung Electronics pregateste lansarea Samsung Galaxy C10, iar zvonurile incep sa prinda din ce in ce mai mult contur. Viitorul device urma sa fie unul dintre primele handset-uri marca Samsung echipate cu camere duale. La scurt timp distanta iata ca apar si primele imagini cu acest model de telefon.

Samsung Galaxy C10 imagini si specificatii

Asa cum se poate observa din imaginile de mai jos, Samsung Galaxy C10 ar fi echipat cu o camera duala pe partea din spate, dispusa vertical si cuplata cu un blitz dual LED. Cealalalta imagine surprinde partea din fata a terminalului Samsung Galaxy C10 care ne ajuta sa identificam senzorul de amprente.

Samsung Galaxy C10 (1)

Cea mai mare parte a zvonurilor sustin mai nou ca acest terminal va avea un display urias de 6 inch, iar imaginile surprinse ne anunta ca ecranul Samsung Galaxy C10 va fi unul cu rame.

Samsung Galaxy C10 (2)

Lucrurile spectaculoase legate despre acest device continua, pentru ca Samsung Galaxy C10 ar urma sa fie primul smartphone al producatorului motorizat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 660.

La bordul acestui echipament se vor gasi opt nuclee Kryo setate astfel:

  • – patru nuclee tactate la frecventa de 2.2 Ghz
  • – patru nuclee tactate la frecventa de 1.8 Ghz

Acestei configuratii i se va alatura placa video Adreno 512, o alta noua productie Qualcomm. Chip-ul va fi asociat cu tehnologii noi, mai moderne, asa cum sunt bluetooth 5.0 si USB 3.1, dar nu va fi privat nici de tehnologia de incarcare rapida Quick Charge 4.0, cea mai noua “constructie” a celor de la Qualcomm. Snapdragon 660 va integra procesorul Spectra 160 ISP special dedicat camerei foto, de unde si intentia celor de la Samsung Electronics de a integra o camera foto principala duala.

Snapdragon 660 in Galaxy C10 va fi sustinut de o memorie RAM de 6 GB, in timp ce speculatiile sustin ca handset-ul va avea doua versiuni de memorie nativa: o versiune cu 64 GB si o alta versiune cu 128 GB. Totodata, presa asiatica noteaza ca Samsung Galaxy C10 va avea o baterie de 4000 miliamperi, o capacitate oarecum de inteles daca tinem cont de configuratia posibila a acestui smartphone.

Samsung Galaxy C10 pret de achizitie

Conform ultimelor informatii, modelul Galaxy C10 cu 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor si procesor Snapdragon 660 va costa 515 dolari, aproximativ 3499 de yeni pentru piata chineza.

Summary
Article Name
Samsung Galaxy C10 primele imagini si posibil pret de achizitie
Description
Primele imagini cu modelul Samsung Galaxy C10 au aparut in presa online: vezi cum arata primul terminal Samsung cu Snapdragon 660