Stiri

Samsung Galaxy A8 Plus 2018 – probabil, primul telefon cu camera selfie duala de la Samsung

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Galaxy A8 Plus (1)Cei de la Samsung Electronics pregatesc o schimbare de strategie neasteptata. Conform informatiile prezentate de Korea Herald, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume si cu siguranta cel mai important din Asia, va schimba structura seriei Galaxy A. Recent, aparusera deja informatii despre modelul Galaxy A7 2018, informatii despre care am discutat si noi ceva mai pe larg saptamanile trecute.

Incepand cu 2018, compania sud-coreeana ar urma sa transforme terminalele Samsung Galaxy A5 si Galaxy A7 in Samsung Galaxy Galaxy A8 si Galaxy A8 Plus.

In acest context, Samsung Galaxy A5 2017 si Samsung Galaxy A7 2017 ar putea fi ultimele telefoane din aceasta serie care primesc in denumire si anul in care au fost lansate.

Samsung Galaxy A8 Plus ce specificatii aduce si cum arata

Informatia care leaga modelul Samsung Galaxy A7 2018 de noua denumire Samsung Galaxy A8 Plus a fost se pare confirmata si de catre surse din interiorul companiei sud-coreene. Cel putin asta sustine presa din aceasta tara care evidentiaza si faptul ca modelul Samsung Galaxy A5 2017 va deveni Samsung Galaxy A8.

Fara doar si poate insa ca cel mai important detaliu legat de aceste viitoare device-uri sunt cele legate de specificatii. Acestea nu au fost momentan confirmate, dar prin intermediul Korea Herald putem discuta despre detalii spectaculoase in ceea ce priveste acest device.

Samsung Galaxy A8 Plus este pregatit sa impresioneze cu o memorie RAM de 6GB la bord! Si cu un procesor octa-core (productie proprie) Exynos 7885, tactat la frecventa de 2.2 gHz pe doua dintre nuclee, respectiv 1.6 gHz pe alte sase nuclee. Pentru stocarea interna, Samsung Galaxy A8 Plus, se va baza pe 64 GB, dar terminalul va permite adaugarea unui slot pentru carduri microSD.

Samsung Galaxy A8 Plus

La fel de impresionant se anunta si saltul catre un ecran de 6 -inch in diagonala, un Infinity Display, care va putea suporta o rezolutie Full HD+ cu format 18:9.

Acumulatorul device-ului va fi unul destul de generos (3.500 miliamperi), in timp ce Samsung Galaxy A8 Plus se va bucura dupa toate probabilitatile si de certificare IP 68, ceea ce il va face rezistent la contactul cu apa si praful.

Dar…cel mai interesant detaliu legat de viitorul Samsung Galaxy A8 Plus este faptul ca acesta va deveni primul smartphone de la Samsung care va avea o camera foto duala! Conform Korea Herlad, aceasta camera va aduce senzori de 16 si 8 megapixeli, in timp ce camera principala va fi una de 16 megapixeli (cu un singur senzor). Aceasta informatie este inca la nivel de speculatie, astfel ca va invitam sa o tratati cu rezervele de rigoare.

Mai jos, puteti urmari imagini cu acest device, care se presupune ca se va numi Samsung Galaxy A8 Plus, intr-un clip video filmat se pare in Bangladesh. Cum vi se pare?

Update: profita acum de reducerile pe care catmobile.ro le ofera pentru huse Samsung Galaxy A8 Plus. Vei descoperi o gama variata de produse, cu diferite avantaje si cu reala capacitate de a oferi telefonului tau, nu doar protectia dorita ci si o personalitate noua si puternica.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes