Stiri

Samsung Galaxy A70e specificatii tehnice. Device-ul primeste primele randari

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Ne pregatim de lansarea oficiala a inca unui model de telefon de la Samsung. Este vorba despre Samsung Galaxy A70e, un device care va beneficia conform primelor randari de un ecran de tip Infinity-U, la fel ca modelele Galaxy A70 si Galaxy A70s. Mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice pentru Samsung Galaxy A70e. Primele imagini cu noul device de la Samsung

Anul trecut, Samsung a lansat modelul Samsung Galaxy A70s, un terminal interesant, al carui pret deja a mai scazut intre timp.

Succesorul oficial al acestui model se va numi Samsung Galaxy A70e, iar presa din Coreea de Sud anunta ca Samsung deja lucreaza intens la productia sa. Deja, in mediul online, au iesit la suprafata primele randari legate de Samsung Galaxy A70e.

Conform celor de la OnLeaks in colaborare cu Compareraja, Samsung Galaxy A70e se va baza pe un ecran de tip Infinity-U, la fel ca modelele Galaxy A70 si Galaxy A70s. Se pare ca diagonala acestuia va fi de 6.1-inch. Firesc, modelul va avea decupaj de tip waterdrop, ceea ce nu poate fi considerat o noutate, dar este fara indoiala un detaliu de design cat se poate de interesant. Imaginile din mediul online cu noul Samsung Galaxy A70e arata un device cu margini laterale destul de groase si vizibile.

Partea din spate a dispozitivului are un setup triple camera. Senzorii de imagine sunt aliniati vertical, cu LED Flashul intre ei, la vedere. Tot pe partea din spate, observam si prezenta unui senzor de amprente. Acest amanunt mi se pare foarte interesant, pentru ca predecesorul acestui model, Galaxy A70s, avea senzorul de amprente integrat in display. Este o mutare „curajoasa” a celor de la Samsung, dar si surprinzatoare, pentru ca acest nou model, Samsung Galaxy A70e, ar trebui sa fie cumva un upgrade. Mutarea senzorului de amprente, pare un downgrade tehnologic.

Tot din primele imagini vedem mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti, care este plasata undeva in partea de jos a dispozitivului. Tot acolo, gasim un port USB de tip micro si un microfon. Samsung Galaxy A70e are butoanele de volum si de pornit/oprit in partea din dreapta. Partea sa din stanga are slotul pentru sim-uri. Conform presei asiatice, Samsung Galaxy A70e va avea 9.35 milimetri grosime (9.45 milimetri daca includem si camera foto) si o inaltime de 156.8 milimetri. Latimea sa ajunge la 76.45 milimetri.

Momentan, nu avem o configuratie tehnica a acestui device, astfel ca va trebuie sa asteptam alte randari pentru a ne edifica in privinta componentei sale. Prin comparatie, va reamintim ca modelul Galaxy A70s se baza pe un ecran de 6.7inch in diagonala, cu procesor Snapdragon 675 octa core la bord, o memorie RAM de 8GB si o capacitate nativa de stocare a datelor de 128GB. Modelul lansat anul trecut avea o baterie de 4.500 de miliamperi si un sistem triple camera cu senzor principal de 64 de megapixeli plus alti doi senzori de 5 megapixeli si 8 megapixeli. Camera frontala avea o rezolutie de 32 de megapixeli. Ramane de vazut ce imbunatatiri aduce Samsung Electronics pe modelul cel nou, Samsung Galaxy A70e.

Summary
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A70e