Stiri

Samsung Galaxy A7 2017 va primi in curand update la Nougat

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy A7 2017 va primi din cate se pare in foarte scurt timp, mult asteptatul update la Android Nougat, ne anunta site-ul gizbot.com.

Constarea sursei citate este de altfel una extrem de fireasca, tinand cont ca o noua versiune a acestui telefon care ruleaza Android Nougat a primit certificare Wi-Fi de la cei de la Wi-Fi Alliance.

Samsung Galaxy A7 2017 cu Nougat in curand

Modelul Samsung Galaxy A7 2017 este unul dintre cele mai apreciate in acest moment, dintre terminalele scoase in prim plan de gigantul sud-coreean. Un review Samsung Galaxy A7 2017 puteti citi si pe site-ul nostru, pentru a afla plusurile si minusurile acestui device cu un raport calitate-pret excelent din punctul nostru de vedere.
Mai mult decat atat, modelul va face iata saltul spre Nougat, o veste cum nu se poate mai buna pentru posesorii sau viitorii posesori ai acestui terminal.

Modelul din teste (SM-A720F) este o versiune single SIM a telefonului si confirma faptul ca Samsung pregateste update-ul catre Nougat pentru aceasta versiune. Odata cu acest pas, utilizatorii Samsung Galaxy A7 2017 vor avea parte de noi experiente cumulate cu prestatia aproape ireprosabila a unui mid-range extrem de puternic, care fara indoiala, are valente premium.

Samsung Galaxy A7 (2017) update la Nougat

Spre exemplu, Samsung Galaxy A7 2017 cu upgrade la Nougat va asigura o experienta multi tasking superioara, tinand cont ca optiunile split-screen si multi-window mode vor fi posibile.

Optiuni de altfel extrem de utile in cazul in care utilizatorul are nevoie sa copieze un text intre doua documente sau in situatia in care are nevoie de mai multe aplicatii de mesaje deschise in acelasi timp.

In afara de aceste amanunte importante si esentiale pentru noul Nougat, utilizatorii Samsung Galaxy A7 2017 se vor bucura de functia Quick Reply, prin care acestia vor putea raspunde mesajelor direct din notificare, fara a deschide aplicatia respectiva.

Update-ul masiv la care va fi supus telefonul va „cantari” destul de mult: aproape 1GB. De aceea, pentru utilizatorii de Samsung Galaxy A7 2017 care vor face acest salt spre Nougat se recomanda stergerea anumitor aplicatii inutile.

De asemenea, in momentul in care update-ul catre Android Nougat este pregatit si doriti sa-l instalati, nu uitati sa aveti telefonul bine incarcat si sa va conectati la o retea wireless.

Summary
Article Name
Samsung Galaxy A7 2017 va primi in curand update la Nougat
Description
Samsung Galaxy A7 2017 va primi din cate se pare in foarte scurt timp, mult asteptatul update la Android Nougat, ne anunta site-ul gizbot.com. Constarea sursei citate este de altfel una extrem de fireasca, tinand cont ca o noua versiune a acestui telefon care ruleaza Android Nougat a primit certificare Wi-Fi de la cei de la Wi-Fi Alliance