Stiri

Samsung Galaxy A6 Plus specificatii tehnice via TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Galaxy A6 Plus specificatii tehnice via TENAA » Cei de la Samsung pregatesc noul lineup Samsung Galaxy A6 si Galaxy A6 Plus. Cele doua terminale care se doresc a fi versiune mai slabe ale celebrelor Samsung Galaxy S8 si S8 Plus au fost depistate in baza de date a site-ului TENAA.

Samsung Galaxy A6 Plus specificatii tehnice via TENAA

Cu numarul de model SM-A6050, noul Samsung Galaxy A6 Plus isi dezvaluie prin aparitia in baza de date a site-ului TENAA cateva specificatii tehnice.

Conform listarii de pe site-ul agentiei din China, noul model Samsung Galaxy A6 Plus va beneficia de un ecran de 6-inch AMOLED cu rezolutie 2220 x 1080 pixeli. Se pare ca acest ecran are un aspect 18.5:9 si este un Infinity Display de foarte buna calitate.

Samsung Galaxy A6 Plus

Handset-ul se va baza pe un procesor octa-core de 1.8 Ghz, pe care producatorul l-a cuplat cu 4 GB RAM. Capacitatea nativa de stocare a datelor este de 64 GB, insa discutam despre o capacitate care va putea fi extinsa via microSD pana la 512 GB.

Listarea TENAA confirma faptul ca device-ul va beneficia de o camera foto duala pe spate, camera care va avea la baza o combinatie de senzori atractiva de 16 plus 5 megapixeli (si LED Flash). Frontal, Samsung Galaxy A6 Plus va fi sustinut de o camera foto frontala de 8 megapixeli. Imaginile din baza de date a agentiei TENAA ne dezvaluie totodata faptul ca Samsung Galaxy A6 Plus va avea senzorul de amprente pe spatel chiar sub cele doua camere de pe spate (camere asezate vertical).

Noul model Samsung Galaxy A6 Plus va rula din fabrica Android 8.0 Oreo si se va baza pe o autonomie buna, datorita acumulatorului de 3.500 de miliamperi.

Galaxy A6 Plus vine cu tehnologie 4 G LTE, tehnologie bluetooth, Wi-Fi, GPS/A-GPS si are o greutate de 191 de grame. Grosimea telefonului ajunge la 7.9 milimetri si conform presei din Coreea de Sud, el va putea fi achizitionat pe culori precum negru si argintiu.

Nu in ultimul rand, noul model va fi echipat cu senzor de gravitatie si senzor de distanta, insa si cu senzorul clasic de lumina ambientala. Va reamintim ca Samsung Galaxy A6 Plus a primit deja si certificarea NCC in Taiwan si a fost listat in urma cu putin timp in baza de date a site-ului GeekBench. Lansarea oficiala a handset-ului pare iminenta. Vom reveni cu detalii despre aceste doua noi telefoane din portofoliul Samsung Electronics.