Stiri

Samsung Galaxy A6 Plus pregatit de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Modelul cu numarul SM-A605FN/DS a fost vazut pe site-ul oficial al Samsung din Polonia. Semn ca modelul Samsung Galaxy A6 Plus este aproape de lansarea oficiala pe piata.

Samsung Galaxy A6 si Samsung Galaxy A6 Plus specificatii tehnice

Gigantul din Coreea de Sud lucreaza la seria A, in care sunt incluse telefoanele Samsung Galaxy A6 si Galaxy A6 Plus. Se pare ca foarte aproape de lansarea oficiala este versiunea Samsung Galaxy A6 Plus, carea a fost descoperit pe site-ul Samsung din Polonia, cu numarul de model A605FN/DS. Conform informatiilor oferite de cei de la GalaxyClub, acest model de telefon ar fi Samsung Galaxy A6 Plus, versiunea dual sim.

Samsung Galaxy A6 Plus (1)

Recent, Samsung Galaxy A6 si Samsung Galaxy A6 Plus au primit toate certificarile necesare din partea Comisiei Federale pentru Comunicatii (FCC-Federal Communications Commission), semn ca vor primi acceptul de a intra in spatiul Stateler Unite.

Citeste si:

Samsung Galaxy A6 si  Galaxy A6 Plus apar inregistrate in baza de date a FCC cu numerele A3LSMA600FN, respectiv A3LSMA605FN. In listarea GeekBench, modelul Samsung Galaxy A6 Plus primise numarul de model SM-A605G si a obtinut 739 de puncte in testul single-core, respectiv 3469 de puncte in testul multi-core. Smartphone-ul celor de la Samsung ar urma sa fie echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 636 plus placa video Adreno 506 GPU. Se pare ca modelul Samsung Galaxy A6 Plus va avea 4 GB RAM la bord.

Pe de alta parte, modelul Galaxy A6 a primit in GeekBench numarul de model SM-A600FN si a inregistrat 723 de puncte in testele single-core, respectiv 3605 puncte in teste multi-core. Conform presei asiatice, Samsung Galaxy A6 va fi echipat cu procesor octa-core Samsung Exynos 7870 (tactat la viteza de 1.5 Ghz) si va avea la bord 3 GB dedicati memoriei RAM. Ambele telefoane vor rula din fabrica Android 8.0 Oreo. Vom reveni cu alte detalii despre cele doua modele de telefon in perioada urmatoare.