Reviews

Samsung Galaxy A6 pareri, specificatii tehnice, pret si imagini

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Galaxy A6 este unul dintre cele doua modele mid-range pe care gigantul sud-coreean, Samsung Electronics, le-a dezvaluit in aceste zile. Noile handset-uri din portofoliul companiei au configuratii bune si vor avea probabil preturi decente. Dispozitivele vor fi disponibile in Europa, dar ulterior si in zonele Asia, Africa si America. Detalii complete despre modelul Samsung Galaxy A6 avem in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy A6: design si sistem de operare

La prima vedere, noul handset mid-range marca Samsung pare sa combine cateva din calitatile terminalelor din gama J de anul trecut cu ceea ce am vazut in acest an pe modelul Samsung Galaxy A8. Spatele telefonului este metalic in timp ce producatorul anunta imbunatatiri la nivel de durabilitate si stabilitate fata de celelalte device-uri mid-range. Pe modelul Samsung Galaxy A6, precum si pe partenerul sau de gama de dimensiuni mai mari, vom gasi atat recunoastere faciala cat si scannerul clasic de amprente, dubland nivelul de experienta vizat de orice utilizator.

Samsung Galaxy A6 (3)

A6 2018 din seria Galaxy are 7.7 milimetri grosime si masoara doar 149.9 milimetri inaltime. In ceea ce priveste sistemul de operare, noul device, Samsung Galaxy A6, vine cu Android 8.0 Oreo, exact asa cum era anuntat.

Samsung Galaxy A6: ecran si dotari foto

Producatorul sud-coreean s-a oprit la un ecran cu diagonala de 5.6 – inch, un Super AMOLED Inifinty imbracat in sticla curbata 2.5D. Acest display se inscrie sub tehnologia 18.5:9 si suporta o rezolutie maxima de 1480 x 720 pixeli, adica un fel de HD + destul de eficient.

Samsung Galaxy A6 (2)

Dotarile foto ale terminalului par destul de clasice si erau destul de usor de anticipat. Nu avem acamera foto duala (o veti gasi pe modelul Samsung Galaxy A6 Plus) in schimb senzorii sunt destul de puternici, iar producatorul ne garanteaza ca vom putea filma si captura imagini, chiar si in conditii de iluminat scazut. 16 megapixeli propune Samsung Galaxy A6 atat pe fata, cat si pe spate, iar ambele camere foto beneficiaza de LED Flash. Diafragma camerei principale mi se pare excelenta pentru acest nivel (f/1.7), in timp ce diafragma de pe selfie cam este de asemenea foarte buna (f/1.9).

Samsung Galaxy A6: procesor si memorie

Samsung decide sa mearga pe un chipset in-house, asa cum era de asteptat. La bordul noului mid-range, Samsung Galaxy A6, se regaseste un procesor construit pe un proces de 14 nanometri, octa-core-ul intern Exynos 7870. El este cuplat de gigantul sud-coreean cu placa video Mali T830 GPU.

Samsung Galaxy A6 (4)

Modelul Galaxy A6 2018 va fi disponibil in versiuni diferite in functie de memoria sa. Astfel, vom avea versiuni de 3 GB RAM, respectiv 4 GB RAM, fiecare cuplata diferit cu 32 GB sau 64 GB. Capacitatea nativa de stocare a datelor poate fi extinsa pana la 256 GB prin intermediul unor carduri de memorie externa.

Samsung Galaxy A6: optiuni de conectivitate si autonomie

Modelul Samsung Galaxy A6 este dual SIM si capabil de conectivitate 4G VoLTE. Telefonul beneficiaza de un sunet excelent, garantat de prezenta sistemului audio bazat pe Dolby Atmos. Nu lipseste mufa pentru casti de 3.5 milimetri si nici optiuni importante precum GPS cu GLONASS, bluetooth v4.2, Wi-Fi in standardele a/b/g/n si NFC. Autonomia terminalului este asigurata de un acumulator de 3.000 de miliamperi.

Samsung Galaxy A6 2018 pret Romania

Noul Samsung Galaxy A6 (2018) poate fi achizitionat de la Altex pentru 1349 lei, cel mai bun pret de pe piata momentan. In oferta eMag si EvoMag, Galaxy A6 (2018) costa 1399 lei.In Romania au ajuns si primele huse Samsung Galaxy A6 2018. Verificati oferta si reducerile de pe site-ul catmobile.ro.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy A6